Перейти до основного вмісту

Випуск дитячої книги "Щаслива лапка" спільно з Фокстрот

За підтримки партнерів фонду – компанії Фокстрот ми надрукували дитячу книгу учасниці конкурсу "Гуманне ставлення до тварин" Темноход Марини.

Що може бути більш щирим та справжнім, ніж історія про тварин, народжена дитячим серцем. Така історія чіпляє та не залишає байдужим, змушує співпереживати та замислюватись.

Саме тому в 2020 році ІV Всеукраїнський дитячий конкурс «Гуманне ставлення до тварин», який проводив наш Фонд, спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді, був присвячений створенню учасниками авторської книги про собак та котів з притулків. На конкурс надійшло понад 320 робіт зі всіх областей України. Кожна історія була унікальною та повчальною.

Завдяки партнерам конкурсу компанії Фокстрот, одну з найкращих книг конкурсу «Щаслива лапка» надруковано, і її можуть читати діти в різних куточках нашої країни. Це історія написана та ілюстрована вихованкою гуртка «Золоті барви», керівник Лілія Журавель, Центру дитячої та юнацької творчості Чорнобаївської селищної ради Черкаської області Темноход Мариною.

Книга «Щаслива лапка» присвячена безпритульному кошеняті, який дізнається, що таке: безпорадність, відчай, надія, піклування та увага; які вони добрі серця, виконані обіцянки, і звичайно, що таке справжня дружбу та любов.

Книга була надрукована у 1000 примірниках та чекає на юних читачів в дитячих зонах магазинів Фокстрот по всій Україні.

Генеральні партнери