Перейти до основного вмісту

Біоетика на Comic Con

Навчати відповідальному ставленню до тварин на наймасштабнішому фестивалі коміксів та косплею в Україні було цікаво, захоплююче та корисно!  

Найменші відвідувачі (скажемо відверто, не лише вони але і їх дорослі батьки) активно долучились до інтерактивної гри "Таємна скринька". Учасники не тільки навпомацки відгадували що потрапило до їх рук, але і визначали чи потрібні ці речі для догляду за котиком чи песиком.

Під час пізнавальної вікторини "Все про лапки і хвости" ми не лише нагадали правила утримання домашніх тварин, але і ознайомили учасників з останніми змінами в українському законодавстві щодо захисту прав тварин.

Не менш захопливою стала для діток інтерактивна гра "Супергерой і загублений пес". Перетворившись у справжніх супергероїв, юні рятівники відшукали господарів загублених тварин за допомогою Qr-паспорта, адресника, мікрочипа та розклеїних оголошень.

Хочемо сказати, що нас приємно вразила зацікавленість та обізнаність учасників, і звичайно жоден з них не залишився без подарунків від нашого Фонду та Фокстрот.

 

 

 

До нових зустрічей!

Генеральні партнери