Перейти до основного вмісту

Результати Всеукраїнського конкурсу «БлагоДІЙники в дії»

Результати

 

 

Народна мудрість говорить: "Якщо твої наміри розраховані на рік – сій жито, на десятиліття – саджай дерево, на віки – виховуй дітей". Саме тому, в рамках нашого освітньо-виховного проєкту "Біоетика" був організований один з наймасштабніших всеукраїнських конкурсів для школярів "БлагоДІЙники в дії", спрямований на практичне залучення учнів до вирішення проблеми безпритульних тварин.

 

Конкурс проходив за підтримки наших постійних партнерів Фокстрот та ТМ «Purina». І сьогодні ми хочемо ознайомити вас з його неймовірними результатами.

В конкурсі взяли участь 11823 учні 6-7 класів (518 класів) з 216 шкіл України. За декілька місяців учні встигли:

- виготовити 2781 лежак для тварин в притулках;

- зробити 6520 постів про чотирилапих, які шукають господарів;

- створити 1001 плакат про необхідність стерилізації котів та собак;

- провести 406 виховних заходів на тему "Гуманного ставлення до тварин" для молодших школярів;

- 2194 учнів зі 185 класів відвідали притулки для тварин;

- зробити -313 фотовиставок "Я відповідальний господар";

- зібрати та передати до притулків 7614,8 кг допомоги (корм, крупа), 1189 ліків та 27235 грн

Таким чином, небайдужі школярі та педагоги всього за 4 місяці зробили тисячі добрих справ для тварин з 135 притулків, зоозахисних організацій та волонтерських організацій України.

Про перебіг конкурсу писали не лише навчальні заклади, але і вдячні учням та педагогам притулки для тварин та волонтери.

 

Переглянути публікації по конкурсу можна у facebook за хештегами #благодійники_в_дії #happypaw #purina #фокстрот

Ми хочемо подякувати кожному школяру та педагогу, які долучились до конкурсу і не залишились байдужі до долі тварин.

А тепер, ми познайомимо вас з нашими героями трохи детальніше:

В період проведення конкурсу коти та собаки з притулків відчули справжнє тепло сердець маленьких учасників, які шили теплі лежаки та організовували збір кормів, круп та ліків. А потім, особисто передавали пошите та зібране до вольєрів та мисочок хвостатих під час відвідувань притулків.

Крім того, діти активно долучились до виконання завдань спрямованих на зменшення випадків появи нових безпритульних тварин на вулицях міст та сіл в майбутньому. Для цього юні благодійники виготовили інформаційні плакати із закликом стерилізувати домашніх тварин та розмістили їх в школах, ветеринарних клініках, ветаптеках, зоомагазинах, сільських радах та на вуличних дошках оголошень. Також учні провели виховні заходи у вигляді вікторин, квестів, лялькових театрів для учнів молодших класів. Шестикласники та семикласники розповіли малюкам про відповідальне ставлення до тварин та волонтерство. Крім того, в кожній школі була організована фотовиставка "Я відповідальний господар", на якій діти поділились фотографіями своїх домашніх улюбленців.

 

 

 

Для того, щоб кожна зустріта учнями у притулках тваринка знайшла нових господарів, школярі зробили тисячі постів в соціальних мережах, спрямованих на прилаштування пухнастих.

 

 

 

Обрати найкращі школи стало справжнім викликом для журі конкурсу. Призові місця посіли навчальні заклади, які залучили до конкурсу всі 6-7 класи на паралелях, і креативно та якісно виконали всі 7 завдань. Вітаємо переможців:

Категорія «Міські школи»

1. Комунальний заклад "Кущівська гімназія Міської ради міста Кропивницького" (подарунок – телевізор від Фокстрот та настільні гри «Happy Paw»)

2. Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Перспектива" Жовтоводської міської ради (подарунок – музичний центр від Фокстрот та настільні гри «Happy Paw»)

    Категорія «Школи селищ міського типу»

    1.Куп'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 Куп'янської міської ради Харківської області (подарунок – телевізор від Фокстрот та настільні гри «Happy Paw»)

    Категорія «Сільські школи»

    1.Вільнозапорізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Вільнозапорізької сільської ради (подарунок – телевізор від Фокстрот, настільні гри «Happy Paw»)

    2.Комунальний заклад "Новомерчицький навчально-виховний комплекс (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад) Валківської міської ради Харківської області (подарунок – музичний центр від Фокстрот та настільні гри «Happy Paw»)

    3.Джурівський ліцей Снятинської міської ради Коломийського району Івано-Франківської області (подарунок – музичний центр від Фокстрот та настільні гри «Happy Paw»)

       

       

      Нагородження переможців

       

       

       

         

         

        Також хочемо повідомити, що кожна школа, яка взяла участь у конкурсі отримає грамоту, а найактивніші школи будуть додатково нагороджені настільними іграми «Happy Paw».

        Наш Фонд щиро дякує за підтримку такого важливого та корисного конкурсу нашим партнерам - Фокстрот та ТМ «Purina», які розділяють наші цінності та підтрмують виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин у дітей.

         

        Генеральні партнери