Перейти до основного вмісту

Відбувся перший модуль «Люди і тварини. Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» в рамках підвищення кваліфікації педагогів м. Києва та Київської області.

17 жовтня спільно з Інститутом післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка наш Фонд провів перший модуль, присвячений питанню виховання гуманного ставлення до тварин у дітей.

Слухачами та активними учасниками модулю стали 39 педагогів Києва та Київської області.

Під час зустрічі були розкриті теми історії дружби людини та тварин, захисту тварин в Україні та світі, гуманні шляхи вирішення проблеми безпритульних тварин. Педагоги дізнались про освітній проект Фонду - «Біоетика» та новітні тенденції у вихованні дбайливого та відповідального ставлення до тварин у молодого покоління.

Крім того, учасники модулю пограли в цікаву екологічну гру та познайомились із нашим офісним песиком Бобіком, який допоміг педагогам на практиці ознайомитись з правилами контактування із чотирилапими.

Наприкінці заняття всі педагоги мали змогу застосувати отримані знання на практиці, відповівши на найпоширеніші (з нашого досвіду) питання від дітей про котиків та песиків.

Нам приємно, що і теоретична, і практична частини модулю були цікавими та корисними для слухачів, адже після заняття ми отримали чимало подяк та схвальних відгуків.

Наступний модуль відбудеться вже в листопаді, тож поспішайте долучитись.

Зареєструватись на модуль та дізнатись більше можна тут: http://choice.ippo.kubg.edu.ua/

Генеральні партнери