Перейти до основного вмісту

Підсумки роботи проєкту "Біоетика" у 2019-2020 навчальному році

Ні для кого не секрет, що цей навчальний рік видався для всіх нас насиченим на нестандартні та неочікувані виклики, саме тому нам вдвічі приємніше поділитись з вами досягненнями проєкту за цей період.

І. В 17 містах України, які впровадили автономну роботу по проєкту, педагоги провели 2662 уроки доброти «Про гуманне ставлення до тварин», всього ці уроки прослухали – 72 544 учні.

До великої родини «Біоетики» приєднались освітяни міста Дружківка та Добропілля.

 

ІІ. 2 жовтня 2019 р. відбувся ІІ Всеукраїнський урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Разом з навчальними закладами з усієї України ми встановили новий Національний рекорд України «Найбільша кількість уроків добра» (15 012 уроків у 1617 навчальних закладах по всій Україні, що на 8470 уроків більше ніж в минулому році!).

Близько 1000 шкіл отримали в подарунок нашу настільну гру "Happy paw"

Детальніше: https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/3

 

ІІІ. В березні проведено ІІ Всеукраїнське заняття доброти «Про гуманне та відповідальне ставлення до тварин» в закладах дошкільної освіти України. Всього в рамках заходу було проведено 7 532 заняття у 2029 навчальних закладах, а це на 2 750 занять більше ніж минулого року.

Детальніше: https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/18

 

ІV. В травні проведено/запущено перший інтерактивний онлайн урок по проєкту – «Гуру по догляду за тваринами» для учнів 2-6 класів.

Детальніше: https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials/one/5

V. За час карантину проведено два онлайн заняття для дошкільнят: «Ми і тварини на карантині» та «Пригоди Мурзика».

Детальніше: https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials/one/6

. Протягом року школярі України взяли участь у 3 благодійних акціях, організованих Фондом:

Всеукраїнська акція «Нарру Гав для Сірка»

Учні, батьки та педагоги зі 196 навчальних закладів України в жовтні передали до 56 притулків 11 250 кг корму, круп, медикаментів та 26 080 грн на потреби чотирилапих.

Детальніше: https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/2

 

Всеукраїнська акція «Нарру Мяу для Мурчика»

На допомогу чотирилапим у 84 притулках 219 навчальних закладів України зібрали та передали в березні більше 9 390кг корму, круп та ліків, а також 25 403 грн допомоги.

Детальніше: https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/19

 

Всеукраїнська акція «Подарунок для пухнастого»

До акції долучилися маленькі та дорослі помічники 46 навчальних закладів з 32 населених пунктів України та виготовили 595 лежаків і будиночків, 11 кігтеточок та 155 іграшок з б/в матеріалу! Виготовлені подарунки призначені тваринам, які проживають в місцевих притулках.

Детальніше:https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/35

 

І. Спільно з Інститутом післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, в рамках підвищення кваліфікації педагогів, наш Фонд провів 5 зустрічей з педагогами м. Києва та Київської області по практичному модулю «Люди і тварини. Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

 

VІІІ. Проведено 3 Всеукраїнські, 1 Районний та 1 Міський тематичні конкурси для школярів.

 

ІХ. Спільно з КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» в школах Києва реалізовано проєкт «Від серця до лапок».

Детальніше: https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/37

 

Крім того, проведено:

- 20 екскурсій київських школярів до притулків для тварин.

- освітньо-розважальні заходи у дитячих зонах на Кураж Базар, Comic Con та в «Притулок для тварин» у селі Нове Залісся (спільно з КП «КМЛВМ»).

- більше 15 виступів на освітянських конференціях, нарадах, форумах.

- благодійні ярмарки на суму понад 24 800 грн.

Дякуємо всім за чудову роботу та небайдужість до долі тварин!

Генеральні партнери