Перейти до основного вмісту

Анонс Всеукраїнської (не) конференції для вчителів "Урок доброти 2024"

Анонс

Запрошуємо всіх бажаючих освітян долучитись до нашої Всеукраїнської (не) конференції "Урок доброти 2024", яка відбудеться  24 вересня 2024 року о 17:00, в онлайн форматі на YouTube-каналі нашого Фонду - https://www.youtube.com/@happypaw4595

Тривалість: 40 хв.
Участь в заході безкоштовна.
Можливість отримати електронний сертифікат учасника: так

Під час зустрічі ми обговоримо найактуальніші питання виховання гуманного ставлення до тварин у дітей та сучасний стан проблеми безпритульних тварин. 

Про що конкретно ми будемо говорити?

   Для того, щоб (не) Конференція була максимально цікавою актуальною та корисною, ми вирішили в першій частині заходу розкрити ті питання, які цікавлять найбільше саме вас.
   Тож просимо заповнити коротку форму (посилання зазначено нижче) до 12:00 19 вересня 2024 року, вказавши в ній питання, відповіді на які ви б хотіли почути під час нашого виступу. Ми оберемо найбільш популярні та розкриємо їх 24 вересня у прямому ефірі. Питання мають стосуватись проблеми безпритульних тварин або проведення активностей на цю тему з дітьми. На жаль, ми не зможемо відповісти на питання на кшталт: «Чому держава не вирішує проблему безпритульних тварин?», або «Чому поліція не реагує на виклики про жорстоке ставлення до тварин?», адже ці питання мають бути поставлені безпосередньо відповідальним за це посадовцям.
   Друга частина виступу буде присвячена темі притулків та особливостей їх функціонування. Адже дуже часто саме цією інформацією цікавляться діти.
Наприкінці зустрічі Ви зможете поставити запитання або поділитись власним досвідом роботи з дітьми по даній темі. 

Щоб запропонувати питання до (не) Конференції – заповніть форму за посиланням: https://forms.gle/qnV8xrTjgMrYy6nKA (заявки приймаються до 12:00 19 вересня).

Якщо ви не маєте пропозицій щодо запитань, але плануєте долучитись до заходу, і хочете, щоб ми нагадали вам листом про проведення (не) Конференції – заповніть форму, пропускаючи питання №1 та №2.

Як отримати сертифікат про участь в (не) Конференції?

Всі бажаючі учасники зможуть отримати електронний сертифікат учасника, заповнивши форму та вірно відповівши на питання, які будуть висвітлені під час виступу спікера. Посилання на форму буде додано до цієї статті та під відео трансляції на YouTube перед початком заходу. Відповіді прийматимуться одразу після завершення (не) Конференції та до 10:00 26 вересня 2024 року.
 
Якщо у вас є додаткові питання, то напишіть нам bioetika@happypaw.ua, або зателефонуйте - +380676588020. Просимо врахувати велику кількість учасників та обмежену можливість приймати дзвінки на один номер безпосередньо перед початком зустрічі.
 

Чекаємо на зустріч і обіцяємо: буде цікаво та пізнавально!

Генеральні партнери