Перейти до основного вмісту

Анонс ІІІ Міжнародного заняття доброти

Через російську агресію щоденне життя українських дітей сповнене тривогами та небезпеками, сотні тисяч дошкільнят регулярно ховаються в укриттях від ворожих ракет. Але віра в добро дарує надію на перемогу над злом та світле майбутнє України. Одним з джерел добра та позитиву для дітей вже традиційно є Міжнародне заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Тож запрошуємо заклади дошкільної освіти не лише долучитись до такого необхідного та корисного заходу, але і стати учасником встановлення Національного рекорду України "Найбільша кількість Занять доброти, проведених під час війни в рамках одного заходу".

Заняття доброти традиційно проходить за підтримки Міністерства освіти та науки України.

 

Захід можна провести як в очному, так і в онлайн форматі!

Традиційно просимо не приносити/приводити на заняття тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим!

 

Як отримати електронний сертифікат учасника?

Якщо навчальний заклад має бажання не лише долучитись до проведення «ІІІ Міжнародного заняття доброти», але й отримати електронний сертифікат учасника необхідно:

1. Заповнити заявку на участь за посиланням (до 2.03.24 р.) – http://bit.ly/3SyWka6 

2. Провести в очному або онлайн форматі «заняття доброти», присвячене саме котам та собакам 26 лютого - 1 березня 2024 року.

3. Зробити фотографії або скрін екрану проведення заняття (по 1 фото/зображенню з кожної групи) та надіслати їх на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua (до 5.03.24 р.). В листі з фотографіями мають бути зазначені: назва навчального закладу, місто, кількість проведених занять (відповідно до кількості фото).

Фотографії/скріни екрану мають бути гарної якості, на фото має бути видно, що проходить саме «заняття доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (собак та котів).

Обличчя дітей на фото при необхідності можна закрити.

Приклади фото Заняття доброти в очному та онлайн форматі:

 

Прохання надсилати фотозвіт з електронної пошти, яку ви зазначили в заявці. Так ми швидко зможемо віднайти заявку вашого закладу та зафіксувати проведені заняття.

За бажанням в листі з фотозвітом можна поділитись  враженнями від участі в заході.

Просимо не надсилати домашні фото, на яких зображені діти з їх домашніми улюбленцями.  Ми зараховуємо лише фото, на яких зафіксовано процес проведення педагогами/психологами/кінологами заняття доброти про котів та собак в навчальному закладі або під час екскурсії до зоомагазину, притулку, ветклініки тощо.

Сертифікат для навчального закладу буде надіслано на електронну пошту (зазначену в заявці) протягом 1,5 міс. після завершення Заняття доброти. Якщо ви не отримаєте сертифікат протягом цього часу, зателефонуйте нам - +380676588020 Ельвіна, +380672183267 - Ганна.

У разі якщо на фото не буде відображено саме заняття доброти про собак та котів або у листі будуть відсутні дані про заклад освіти, організатори залишають за собою право не надсилати навчальному закладу електронний сертифікат учасника.

Згода на обробку персональних даних учасника

Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

Де переглянути та скачати безкоштовні матеріали для проведення Заняття доброти?

Цікаві ігри, онлайн пазли, аудіоказки, конспекти з презентаціями та тематичні оповідання викладені у вільному доступі:

- на сайті Фонду «Щаслива лапа» – https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials

- за посиланням – https://cutt.ly/wjMOFsY

Переважну більшість розроблених матеріалів можна використовувати не лише онлайн, але і завантажити на свій комп'ютер.

Також запрошуємо вихователів долучитись до (не) Конференції "Заняття доброти: про що та як говорити з дітьми". Деталі заходу за посиланням - https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/30322

Розкажіть про участь в Занятті доброти друзям

За бажанням після проведення заняття Ви можете зробити публікацію в Facebook або Instagram про участь Вашого навчального закладу у «ІІІ Міжнародному занятті доброти», додавши фото із заняття, свої враження та хештеги #заняття_доброти2024 #happypaw

Подарунки для активних учасників

Заклади дошкільної освіти України, які вчасно заповнять заявку на участь у ІІІ Міжнародному занятті доброти, активно долучаться до заходу та вчасно надішлють якісний фотозвіт, візьмуть участь в розіграші 400 ексклюзивних наборів пазлів "Домашні улюбленці" від нашого Фонду та ТМ "Purina"*. 

 

*Пересилка пазлів здійснюватиметься Новою поштою за рахунок отримувача.

Флешмоб "Щасливі лапки" до Заняття доброти

Запрошуємо заклади освіти також долучитись до флешмобу "Щасливі лапки". Умови: в день проведення заняття доброти роздрукуйте та одягніть дітям браслет або емблему "Щасливі лапки". Поясніть дітям, що це браслет, який має нагадувати людям про тварин, які потребують нашої підтримки. За бажання зробіть публікацію на сайті закладу або в соціальних мережах із хештегами #заняття_доброти #happypaw #щасливілапки про участь у флешмобі. 

Макет браслету та емблеми можна завантажити, натиснувши кнопку "Завантажити шаблон браслету та емблеми" в кінці статті.

Залучаємо друзів України

Шановні педагоги, ми дуже хочемо, щоб якомога більше дітей з різних країн дізнались про правила поведінки з тваринами, а українські садочки відчули єдність площини добра, тому якщо ви тимчасово перебуваєте за кордоном та маєте знайомих педагогів з різних країн, запрошуйте їх участі в Занятті доброти!

Подати заявку на участь в Занятті доброти іноземні школи можуть за посиланням - https://forms.gle/BEzc47jWWmbr18d48

Якщо залишились питання

За додатковою інформацією пишіть на електронну пошту - bioetika@happypaw.ua або телефонуйте +380676588020 Ельвіна, +380672183267 - Ганна

Україна переможе!

Разом ми робимо цей світ кращим!

Генеральні партнери