Перейти до основного вмісту

Флешмоб для дітей до Дня домашніх тварин (30 листопада )

В світі живуть мільйони домашніх собак та котів. Вони мають люблячих господарів, смачну їжу та власне місце для ночівлі. Ми не знаємо, про що вони ще мріють у своєму житті. Але ми точно знаємо, про що мріють сотні тисяч безпритульних тварин. Кожен безпритульний пес та кіт мріє про люблячого господаря, який буде піклуватись про нього - свого чотирилапого друга. 

В день домашніх тварин, який відзначають 30 листопада, ми запрошуємо всіх дітей і не тільки (тих хто має домашніх улюбленців або лише планує їх "всиновити") долучитись до Всеукраїнського флешмобу "Лапка підтримки".

Для участі:

1. Намалюйте 30 листопада на руці або щоці "лапку підтримки" знедолених тварин і таким чином нагадайте оточуючим, про тих, хто потребує нашого захисту, підтримки, уваги та любові, тих, хто невільно став заручником жорстокості цього світу та сьогодення. 

 

2. Зробіть індивідуальне або колективне фото на якому видно намальовані лапки.

3. Опублікуйте фото у соціальних мережах із закликом допомагати безпритульним тваринам та хештегами #happypaw #bioetika #лапкапідтримки

Якщо хочете та можете зробити більше, то візьміть тварину з притулку або розкажіть про цих тварин у своїх соціальних мережах чи завітайте до притулку, щоб погратись з чотирилапими.

 

Творимо добро разом!

Генеральні партнери