Перейти до основного вмісту

Результати Всеукраїнського конкурсу "Будка мрії"

Результати

Ось і настав час підвести підсумки нашого непростого, але дуже продуктивного конкурсу на покращення умов проживання домашніх та безпритульних тварин.

Нагадуємо, що за умовами конкурсу учням необхідно було виготовити (самостійно або разом із дорослими) теплу та затишну будку (або покращити існуючу будку) для домашньої або безпритульної собаки.

Знайомимо вас з переможцями та їх роботами:

Учні 5 Б класу Переяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 разом з класним керівником Савіком Дмитром Леонідовичем виготовили чудову будку для місцевого притулку

 

Дубовик Іван, учень 7 класу Олексіївського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області, за підтримки керівника Грипак Тетяни Григорівни змайстрував чудову будку для песика

 

Учениці Олексіівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області Білан Кіра (7 клас) та Білан Софія (1клас), заручившись підтримкою Білан Наталії Сергіївни, потурбувались про чотирилапого друга і покращили його житло

Вихованець гуртка «Юні охоронці природі» КПНЗ «РайСЮН» на базі Новоекономічної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Покровської райради Донецької області Радченко Єгор (10 років), за підтримки Костенко Валентини Леонідівни виготовив справжню домівку для хвостатого

Переможці конкурсу отримали подяки, настільні ігри "Happy paw" від БФ "Щаслива лапа" і ТМ "Purina", а також чудові сюрпризи від магазину Super Pupers.

Крім основних переможців, ми також хочемо відмітили подяками та подарунками від Фонду і ТМ "Purina" роботи таких учасників:

1. Яцишин Софії та Білецького Владислава (учнів 6 класу Двірцівського НВК «ЗЗСОІ – ІІІступенів - ЗДО»).

2. Фільченко Максима (ученя 10 класу Новомиколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Скадовського району).

3. Матиса Романа (учня 1 класу Мостівського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти – центр дитячої та юнацької творчості» Мостівської сільської ради Миколаївської області).

Не залишились осторонь конкурсу і дошкільники

Так, вихованці старшої групи № 13 закладу дошкільної освіти № 17 м. Миколаєва, разом з вихователем Кравченко Оленою Сергіївною та батьками виготовили чудовий будиночок для вуличних собак.

 

Діти старшої групи ДНЗ №9 "Теремок" місто Славута Хмельницької області разом з робітником Лисюком Володимиром збудували та передали будку до міського притулку для тварин.

Найменші помічники обох садочків отримали особливі подарунки від українського видавництва #книголав

Вітаємо переможців!

    Генеральні партнери