Перейти до основного вмісту

Флешмоб до Міжнародного дня безпритульних тварин

Пропонуємо всім бажаючим долучитись до всеукраїнського флешмобу "Відкрий серце - подаруй тварині дім", присвяченого Міжнародному дню безпритульних тварин 19 серпня. 

Мета флешмобу – прояв підтримки гуманного ставлення до тварин, привернення уваги суспільства до питання "усиновлення тварин з притулків".

Для участі у флешмобі необхідно:

1. Намалювати разом з дітьми крейдою на асфальті зображення «🏠❤️🐱» (будинок + малюнок серця + малюнок кота або/та собаки). За бажанням можна додати навколо напису додаткові елементи. Замість зображення серця можна розмістити дітей, так, щоб вони утворили серце.

2.  Сфотографувати або зняти коротке відео дітей з дорослими (за бажанням) на тлі цього малюнку. Фото має бути чітким, щоб на ньому було добре видно створений малюнок.

3.  Викласти фото або відео  в будь-якій соціальній мережі (facebook, instagram тощо). У публікації вказати назву флешмобу "Відкрий серце - подаруй тварині дім" та додати хештеги #happypaw #bioetika #візьмизпритулку. 

Перед залученням дітей до флешмобу, ми радимо обговорити з ними тему безпритульних тварин та важливості "всиновлення" собак та котів з притулків. 

Розіграш подарунків

 Якщо ви хочете взяти участь у розіграші ексклюзивного набору пазлів «Домашні улюбленці» від нашого Фонду та компанії ТМ «Purina», то заповніть форму (посилання в кінці статті) до 22 серпня 2023 рокуРезультати розіграшу будуть викладені 28-29 серпня 2023 року.

Приймаючи участь в заході, Учасник автоматично надає Фонду згоду та право на використання фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, створених, надісланих, переданих Фонду в рамках заходу, на яких зображено (знято) Учасника, а також їх елементів, складових частин, текстів, діалогів, тощо.

Надаючи для участі в заході фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Заклад несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

Якщо у вас виникли додаткові питання, то напишіть нам - bioetika@happypaw.ua

Разом ми робимо цей світ добрішим!

Генеральні партнери