Перейти до основного вмісту

Пазли про відповідальне ставлення до тварин

Спеціально для наймолодших учасників нашого проєкту "Біоетика" ми створили набір пазлів  "Домашні улюбленці", який допоможе в легкій та цікавій формі ознайомити дітей з правилами догляду за домашніми котами та собаками.

Набір складається з чотирьох пазлів

1. "Догляд за тваринами вдома". 

На основі цього пазлу можна обговорити з дітьми правила догляду за тваринами вдома та розібрати які речі для цього необхідні. На зображенні ви знайдете такі важливі тематичні предмети: упаковки корму, мисочки з кормом і водою, лежак, кігтеточка, іграшки, шампунь для тварин, лоток з наповнювачем.

2. "Зоомагазин".

Пазл допоможе пояснити дітям як правильно підготуватись до появи домашнього собаки або кота та що для цього необхідно придбати (лежак, кігтеточку, нашийник, повідок, щітку,  іграшки, корм).

3. "Прийом у ветеринара".

Розглядаючи пазл діти легко познайомляться з професією «ветеринар», особливостями його роботи та важливості вчасної вакцинації тварин та обробки їх від паразитів.

4. "Правила вигулу собак".

Пазл допоможе пояснити дітям правила вигулу собак, важливість використання повідка, намордника та адресника, наявності поїлки з водою, а також необхідність дресирування пса та прибирання його какунців.

Ми впевнені, що набір пазлів "Домашні улюбленці" стане чудовим подарунком для активних учасників проєкту та переможців наших акцій та конкурсів!

Набір був виготовлений за фінансової підтримки наших партнерів  - ТМ «Purina», яка завжди розділяє цінності фонду у вихованні гуманного та відповідального підростаючого покоління.

 

Генеральні партнери