Перейти до основного вмісту

Результати ІІ Міжнародного заняття доброти

Підсумки

Українські педагоги вкотре довели, що доброта та гуманність сильніші за війну та невігластво.

Незважаючи на складні часи, безкінечні повітряні тривоги, обстріли та вимушену евакуацію навчальні заклади з усіх куточків України долучились до виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин у дітей.

Актуальним захід також став і для педагогів та дітей ще 9 країн: Болгарії, Естонії, Латвії, Литви, Північної Македонії, Молдови, Румунії, Словаччини, Словенії. Тож можемо відзначити, що Заняття доброти пройшло у єдиній площині добра України та світу.

Результати, як завжди, вражають: всього з 1 по 7 березня до ІІ Міжнародного заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин долучились 1848 навчальних закладів.

6680 занять доброти пройшли у атмосфері позитиву та натхнення на нові благодійні справи. Вихователі традиційно підійшли до заходу креативно та завзято, а тому не обмежились традиційними заняттями. У листах із фотозвітами та публікаціях ми побачили найрізноманітніші активності: фотовиставки, зустрічі з кінологами, екскурсії до зоомагазинів та ветеринарних лікарень, вистави, сюжетно-рольові ігри, малювання на піску, спортивні розваги, годування безпритульних тварин та багато-багато іншого. Вихователі навіть проводили Заняття доброти в укриттях під час повітряних тривог!

В Україні ІІ Міжнародне заняття доброти пройшло у 956 населених пунктах:

  • 215 міст;
  • 129 селищ міського типу;
  • 614 сіл.

Ми впевнені, що завдяки заняттям доброти наші діти будуть не просто успішними, а гуманними, тобто людяними: добрими, щирими, чуйними, альтруїстичними, уважними до потреб і почуттів інших.

Вже скоро кожен навчальний заклад отримає сертифікат учасника ІІ Міжнародного заняття доброти від нашого Фонду.

Небайдужість педагогів до долі тварин та бажання змін у сучасній ситуації щодо чотирилапих безхатьків яскраво відобразилась в Міжнародному флешмобі, до якого долучились сотні садочків. Переглянути відео, записані педагогічними колективами можна в соціальних за хештегами #заняття_доброти #happypaw :

 

- https://www.facebook.com/watch/?v=613948146738975&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=1YhcI9R&ref=sharing

- https://www.facebook.com/groups/128603234514098/?multi_permalinks=1154800121894399&hoisted_section_header_type=recently_seen

- https://www.facebook.com/groups/1131833207172557/?multi_permalinks=1871550369867500&hoisted_section_header_type=recently_seen

Під час підведення підсумків Заняття доброти ми переглянули тисячі фото та сотні відео. Ми щиро вдячні усім, хто долучився до цієї важливої та цікавої події та пропонуємо і вам переглянути чудові фото надіслані нам:

Іноземні садочки

Болгарія

Естонія

Латвія

Литва

Північна Македонія

Молдова

Румунія

Словаччина

Словенія

 

Навчальні заклади України

Вінницька область

Волинська область

 

Дніпропетровська область

Донецька область

Житомирська область

Закарпатська область

Запорізька область

Івано-Франківська область

Київська область

Київ

Кіровоградська область

Луганська область

Львівська область

Миколаївська область

Одеська область

Полтавська область

Рівненська область

Сумська область

Тернопільська область

Харківська область

Херсонська область

Хмельницька область

Черкаська область

Чернівецька область

Чернігівська область

 

Як ми і обіцяли, вже найближчим часом ми проведемо розіграш колонок від Фокстрот серед всіх закладів дошкільної освіти України, які вчасно подали заявку, провели Заняття доброти про гуманне ставлення до тварин (собак та котів) у всіх групах садочку (крім ясельних груп та груп раннього віку) та вчасно надіслали фотозвіт.

Дякуємо всім хто долучився! Разом ми робимо цей світ добрішим!

Генеральні партнери