Перейти до основного вмісту

Всеукраїнський конкурс "Життя тварин: виправляємо помилки "

Завершено

Якщо ваші діти або вихованці люблять тварин та малювати і навчаються в 3-8 класах, то цей конкурс саме для них. 

Для участі в Конкурсі необхідно:

1. Намалювати малюнок на тему "Безпритульні тварини: "до" та "після"" (для учнів 3-5 класів) або "Помилки у догляді за собаками та котами" (для учнів 6-8 класів). Детальніше вимоги до робіт дивіться нижче.

2. До 15 грудня 2023 року надіслати роботу Новою поштою на адресу: +380672493711, БО «БФ «Щаслива лапа»,  м. Київ, відділення №93 (вулиця Шота Руставелі, 31а).

3. До 20 грудня 2023 року заповнити заявку на участь (тисніть кнопку в кінці статті).

Участь у Конкурсі має бути індивідуальною.

Учасником конкурсу можуть стати учні 3-5 та 6-8 класів закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти відповідного віку.

Вимоги до робіт 

1. Малюнок має бути авторським.

2. Конкурсні роботи слід подавати у форматі А3.

3. Учні 3-5 класів мають створити малюнок на тему "Безпритульні тварини: "до" та "після"": відобразити на одній частині аркушу тварину яка не має домівки та перебуває на вулиці або у притулку ("до"), а на другій половині аркушу - тварину в люблячому домі ("після"). Наприклад:

 

Учні 6-8 класів мають створити малюнок на тему "Помилки у догляді за собаками та котами": на малюнку може бути зображена тварина/и в кімнаті або на вулиці чи вигульному майданчику, при цьому необхідно зобразити помилки, які допустили господарі тварин (наприклад: відсутність води для тварини; короткий важкий ланцюг у собаки, який утримує собаку біля будки; пригощання кота молоком, яке є шкідливим для тварин тощо). Таких помилок на зображені має бути від 3-х і більше. На звороті малюнку необхідно прописати, які саме помилки зображені на малюнку.

Наприклад:

 

Помилки:

а) Холодна дірява будка.

б) Відсутність їжі.

в) Неприбрані какунці.

г) Кіт, який мерзне на вулиці.

4. До кожної роботи додається етикетка, на зворотній стороні малюнка: назва роботи, прізвище, ім'я автора, техніка виконання, повна назва навчального закладу, контактний номер телефону;

Згода на обробку персональних даних учасника

Подаючи роботу на конкурс, учасник конкурсу надає Фонду згоду та право безстроково, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (надалі – законодавство): отримувати, збирати, обробляти, реєструвати, накопичувати, зберігати, змінювати, поновлювати, використовувати і поширювати (розповсюджувати, передавати) інформацію, яка, відповідно до вимог законодавства, становить персональні дані в процесі проведення конкурсу; заносити таку інформацію до Бази персональних даних Фонду за умовною назвою «Контрагенти». Використання і поширення інформації, що становить персональні дані здійснюється виключно в межах необхідних для забезпечення діяльності та/або захисту інтересів Фонду.

Подаючи роботу (звіт) на конкурс, учасник конкурсу надає Фонду право на розміщення наданих учасником відео/фото для публічного перегляду, використовувати такі фото будь-яким способом, дозволяти та/або забороняти використовувати такі фото третіми особами.

Подаючи роботу на конкурс, автор роботи передає Фонду авторські права на роботу, в тому числі, але не обмежуючись: виключне право на використання роботи та її елементів, що увійшли як складові частини до роботи, виключне право дозволяти використання роботи (її елементів та складових частин), і виключне право на заборону використання роботи (її елементів та складових частин) іншими особами в будь-якій формі та будь-яким способом.

Визначення переможців

Переможці Конкурсу визначаються у загальному порядку в таких вікових категоріях:

- учні 3-5 класів;

- учні 6-8 класів.

Критерії оцінювання робіт

Роботи, надіслані на Конкурс, будуть оцінюватися за такими критеріями:

- відповідність тематиці, меті та умовам Конкурсу;

- індивідуальність та оригінальність роботи;

- художня виразність;

- самостійність виконання.

Роботи, які виконані з недотриманням вимог, не розглядатимуться! Конкурсні роботи не рецензуються і не повертаються!

Нагородження переможців Конкурсу та відзначення учасників

Переможці Конкурсу, які посіли І-ІІІ місце, нагороджуються грамотами та подарунками.

Учасники, які не посіли призові місця, але дотримались всіх умов конкурсу, отримають електронні грамоти.

Генеральні партнери