Перейти до основного вмісту

Всеукраїнський конкурс "Хвостата фотозона"

Завершено

Прийом заявок завершено. Результати конкурсу будуть висвітлені в розділі "Новини" на нашому сайті в лютому.

 

Запрошуємо заклади освіти України долучитись до Всеукраїнського конкурсу "Хвостата фотозона" та привернути увагу суспільства до проблем безпритульних тварин.

Терміни проведення

 Вересень 2023 року-січень 2024 року.

 Учасники Конкурсу

До участі у Конкурсі запрошуються групи дітей (групи закладів дошкільної освіти, активісти школи, класи, гуртки тощо), під кураторством педагогів. Кількість учасників в одній групі не має перевищувати 30 осіб (більша кількість учасників узгоджується з організаторами конкурсу індивідуально до подачі заявки).

Умови участі в Конкурсі

Для участі в конкурсі необхідно:

1. Створити в закладі освіти фотозону на тему "Тварини у притулку чекають на тебе". Фотозона має бути присвячена собакам та котам, які не мають господарів.

Фотозона має бути такою, яка викликає бажання сфотографуватись. Це не повинні бути лише роздруковані та розвішані фото тварин з притулків. Чим креативніший та цікавіший підхід до створення фотозони буде у учасників, тим більше шансів буде на перемогу. Розмір та матеріали виконання фотозони, не обмежуються. 

2. Сфотографуватись групою учасників у фотозоні (по одному або колективно) та викласти фото у соціальні мережі з хештегами #happypaw #bioetika #хвостатафотозона

3. Заповнити заявку на участь конкурсі (тисніть кнопку в кінці статті) до 31 січня 2024 року. Заявка заповнюється  заповнюється після створення фотозони та публікації фото з фотозони у соціальних мережах.

Згода на обробку персональних даних учасника

Подаючи роботу на конкурс, учасник конкурсу надає Фонду згоду та право безстроково, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (надалі – законодавство): отримувати, збирати, обробляти, реєструвати, накопичувати, зберігати, змінювати, поновлювати, використовувати і поширювати (розповсюджувати, передавати) інформацію, яка, відповідно до вимог законодавства, становить персональні дані в процесі проведення конкурсу; заносити таку інформацію до Бази персональних даних Фонду за умовною назвою «Контрагенти». Використання і поширення інформації, що становить персональні дані здійснюється виключно в межах необхідних для забезпечення діяльності та/або захисту інтересів Фонду.

Подаючи роботу (звіт) на конкурс, учасник конкурсу надає Фонду право на розміщення наданих учасником відео/фото для публічного перегляду, використовувати такі фото будь-яким способом, дозволяти та/або забороняти використовувати такі фото третіми особами.

Подаючи роботу на конкурс, автор роботи передає Фонду авторські права на роботу, в тому числі, але не обмежуючись: виключне право на використання роботи та її елементів, що увійшли як складові частини до роботи, виключне право дозволяти використання роботи (її елементів та складових частин), і виключне право на заборону використання роботи (її елементів та складових частин) іншими особами в будь-якій формі та будь-яким способом.

 Визначення переможців

Переможці Конкурсу визначаються у загальному порядку у таких вікових категоріях:

- вихованці закладів дошкільної освіти;

- учні закладів загальної середньої освіти та позашкільних закладів освіти.

 Критерії оцінювання робіт

Роботи, надіслані на Конкурс, будуть оцінюватися за такими критеріями:

- відповідність тематиці, меті та умовам конкурсу;

- креативність та оригінальність роботи;

- якість фото.

Роботи, що виконані з недотриманням вимог не розглядатимуться!

Конкурсні роботи не рецензуються!

Нагородження переможців Конкурсу

Підведення підсумків, нагородження переможців конкурсу – січень-лютий 2024 року.

Автори кращих робіт будуть нагороджені дипломами I, II, III ступеню та подарунками від БФ «Щаслива лапа» та ТМ «Purina».

Всі учасники, які дотримуються умов конкурсу будуть відзначені електронними грамотами.

Приклади оформлення фотозон

(зображення взяті з інтернету)

 

 

 

Генеральні партнери