Перейти до основного вмісту

Відкриття притулку Happy Paw

Друзі, нарешті це сталось! Наприкінці минулого тижня відкрився наш перший притулок.

Заклад знаходиться поблизу Києва і наша головна мета – не збирати до нього тварин, а максимально швидко знаходити господарів тим пухнастикам, що вже живуть у ньому.

Притулок розрахований на 100 песиків і 80 котиків, кожен з яких буде прочіпований та внесений до єдиної міжнародної бази. До речі, 9 жовтня співачка Onuka, керівник бізнесу Purina Україна Марк Ель Хоурі, Vados Kalvados, Анна Свірська та Валентина Данілова братимуть участь у Wizz Air Kyiv City Marathon 2016. Наразі бігуни продовжують збирати кошти на чіпи для наших пухнастиків. Підтримати бігунів ви можете тут: https://ubb.org.ua/uk/category/7/. Кожна гривня наближає нас до мети, тож підтримайте прогресивні ідеї майбутнього!

Що ж до особливостей притулку, то у нас будуть просторі вольєри й унікальний будиночок для котиків, в якому є усе необхідне для наших вусанів. На відкриття завітали учні школи №195 м. Києва, яким дуже сподобалось проводити час із пухнастиками. Діти настільки перейнялись долею безпритульних песиків і котиків, що пообіцяли обов’язково приїжджати до притулку й допомагати у соціалізації тваринок й прибиранні вольєрів.

Окрім того, PR-менеджер Happy paw Анастасія Мамотюк розповіла, що для того щоб взяти собі собачку або кішечку з притулку, потрібно зайти нанаш сайт та обрати з представлених тваринок. Проте деякі люди беруть тварину, а потім, побачивши, що вона потребує фінансових витрат, викидають її. Можна лише уявити стрес, який отримують пухнастики, коли люблячий господар викидає його на вулицю. Для того, щоб захистити своїх тварин від цього, ми запровадили тест для бажаючих «усиновити» чотирилапого.

Пухнастики до нашого притулку потраплятимуть за зверненням людей. Цуценят братимуть лише після вакцинації та карантину. Взявши тваринку, ми намагатимемось якомога швидше прилаштувати у люблячу й турботливу сім’ю.

І наостанок, ми неймовірно вдячні усім, хто завітав на наше свято, а особливо нашим партнерам – компанії PurinaУкраїна, які допомогли в організації відкриття притулку. До зустрічі!

2016-09-26