Перейти до основного вмісту

Нова зброя догхантерів

Увага, віднедавна догхантери використовують отруту, яка випаровується і наносить шкоду не тільки безпритульним собачкам, а й тим, які вийшли на прогулянки з власниками.

Для тих, хто не знає - догхантери це люди, які винищують безпритульних собак у великих містах. Зазвичай ближче до зими вони активізуються, тому зараз власники собак мають бути особливо обачливі.

Винахідливі вбивці винищують тварин різними способами, але ми розповімо про спосіб, який вам, можливо, ще не відомий. Віднедавна догхантери використовують отруту, яка випаровується і наносить шкоду не тільки безпритульним собачкам, а й тим, які вийшли на прогулянки з власниками. Вони висипають її на «мітки», якими песики помічають територію. Цей запах приваблює інших собак і вони вдихають отруйні випаровування. В якості отрути догхантери використовують ізоніазит – ліки проти туберкульозу. Собаки помирають жахливою смертю від задухи, а з їхнього рота тече біла піна.

Нам дуже шкода, що існують такі люди, адже собаки ні в чому не винні. Ми повинні нести відповідальність за тих, кого приручили, тож будьте обережні та дбайте про своїх маленьких друзів.

Нагадуємо, що ми запустили проект stopdoghunting.org проти жорстокого ставлення до собак. Не будьте байдужими, підтримайте наш проект і разом ми зупинимо цих злодіїв!

2014-11-21