Перейти до основного вмісту

ІІ Міжнародний урок доброти

Анонс

Незважаючи на виклики пандемії та карантинні обмеження, ми традиційно запрошуємо навчальні заклади України та всього світу долучитися 4-6 жовтня до ІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

До заходу можна приєднатися як в очному, так і в онлайн форматі. Найактивніші школи візьмуть участь у розіграші принтерів, музичних центрів або мікрофонів для проведення свят від Фокстрот.

Безкоштовні матеріали для проведення уроку (в тому числі нові повчальні відео, готові онлайн уроки, конспекти інтерактивних занять, квесту, просвітницько-виховного заходу та ін.) викладені на сайті Фонду – тут.

ІІ Міжнародний урок доброти традиційно проходитиме за підтримки МОН України

 

Просимо не приносити/приводити на уроки доброти тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим!

Для отримання електронного сертифікату учасника необхідно:

1. Заповнити 1 заявку від школи (до 06.10.2021р. включно) – тут (натисніть на слово "тут")

Після заповнення заявки на вказану Вами електронну пошту надійде копія Ваших відповідей. Якщо Ви не отримали такий лист протягом декількох годин, то зателефонуйте нам - (067) 658 80 20 Ельвіна.

2. Провести «урок доброти», присвячений саме безпритульним котам та собакам 4-6 жовтня 2021 року (в очному або онлайн форматі).

3. Процес проведення кожного «уроку доброти» необхідно сфотографувати та надіслати до 7 жовтня 2021 року на електронну адресу bioetika@happypaw.ua (1 урок – 1 фото).

Фотографії мають бути гарної якості, на фото має бути видно, що проходить саме «урок доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (собак, котів та інших домашніх улюбленців). На дошці можна зробити наступний напис: дата, назва міста, назва школи, тема уроку (наприклад: 4 жовтня 2021 року, м. Полтава, Школа І-ІІІ ступенів №98, ІІ Міжнародний урок доброти).

Приклад фото:

 

Увага! Не вставляйте фотографії у документи Word чи PowerPoint, просто прикріпіть їх до листа.

В листі з фотографіями мають бути зазначені: назва навчального закладу, місто, кількість проведених уроків (відповідно до кількості фото).

Прохання надсилати фотозвіт з електронної пошти, яку ви зазначили в заявці.

У разі якщо фотографії будуть надіслані невчасно, або у листі будуть відсутні дані про заклад освіти, організатори залишають за собою право не надсилати навчальному закладу електронний сертифікат учасника.

Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

За бажанням після проведення заняття Ви можете зробити публікацію в Facebook про участь Вашого навчального закладу у «ІІ Міжнародному уроці доброти», додавши фото з уроку, свої враження та хештеги #урок_доброти2021 #happypaw #фокстрот

!!! Увага! Серед всіх навчальних України, які подадуть заявку на участь у ІІ Міжнародному уроці доброти, проведуть уроки доброти про гуманне ставлення до тварин (собак та котів) у ВСІХ класах школи та вчасно надішлють якісний фотозвіт, будуть розіграні* подарунки від Фокстрот - принтери, музичні центри або мікрофони для проведення свят.

 

* Подарунок буде передано навчальному закладу по акту прийому-передачі безповоротної матеріальної (благодійної) допомоги.

Крім того, педагоги, які проведуть ІІ Міжнародний урок доброти за власними методичними розробками та візьмуть участь у VІ Всеукраїнській акції "Happy Гав для Сірка" можуть взяти участь у Всеукраїнському конкурсі "Біоетика в дії" та виграти цінний подарунок від Фонду та Фокстрот. Деталі конкурсу незабаром на нашому сайті у розділі "Конкурси" - https://happypaw.ua/ua/bioethics/contests

Заявки на участь в Уроці вже подали навчальні заклади з Болгарії, Греції, Грузії, Естонії, Латвії, Литви, Румунії, Казахстану та Сербії.

 

Шановні педагоги, ми дуже хочемо, щоб якомога більше школярів з різних країн дізнались про правила поведінки з тваринами, тому якщо ви маєте знайомих педагогів за кордоном, запрошуйте їх участі в Уроці доброти!

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (067) 658 80 20, (044) 290 03 29 - Ельвіна Москалик, менеджер проекту «Біоетика» БО «БФ «Щаслива лапа».

Дякуємо за Вашу небайдужість до питання виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин!

Разом ми робимо цей світ кращим!

Генеральні партнери