Перейти до основного вмісту

Грати навчаючись цікавіше з партнером Purina Україна

Всім відома істина, що навчання у вигляді гри діти сприймають як розвагу, і тому легше запам’ятовують інформацію та краще концентрують увагу.

Саме тому наш Фонд розробив пізнавальну та пригодницьку настільну гру для всієї сім’ї «Happy paw». У цікавій та захоплюючій формі вона знайомить дітей та дорослих з особливостями догляду за собаками: правилами вигулу, важливістю вакцинації та обробки від паразитів тощо, а також можливими наслідками неправильної поведінки з чотирилапими.

Генеральним спонсором випуску гри стали наші давні партнери – компанія Purina Україна, яка завжди розділяє цінності Фонду у вихованні гуманного та відповідального молодого покоління.

 

І ось з жовтня 2019 року, завдяки своїй активності та небайдужості до долі тварин, нашу настільну гру безкоштовно вже отримали школярі, що долучились до: ІІ Всеукраїнського уроку доброти та Міжнародного уроку доброти; V Всеукраїнської благодійної акції «Нарру Мяу для Мурчика»; Всеукраїнської акції "Подарунок для пухнастого"; онлайн уроку "Гуру по догляду за тваринами"; освітньо-виховного проєкту «Від серця до лапок». Крім того своїм подарункам вже радіють переможці: Всеукраїнського та районного конкурсів "Будка мрії"; Всеукраїнського конкурсу "Гуманне ставлення до тварин"; Всеукраїнського та Київського фотоконкурсів "Притулок для тварин очима дітей"; районного конкурсу "Коцький-сторіс"; благодійних вікторин та розіграшів. Не залишились поза увагою і школи, які зібрали допомогу для безпритульних собак та котів та навчальні заклади, які організували екскурсії до притулків.

Як результат, ми отримали велику кількість листів від педагогів з чудовими відгуками та словами подяки. Гра стала чи не найулюбленішою розвагою, в яку грають цілими класами на перервах та після уроків. Завдяки її багатофункціональності відпрацьовується тактика поведінки дітей у різноманітних ситуаціях, що можуть трапитись в повсякденному житті. Емоційна забарвленість гри захоплює та тримає увагу учнів до останнього ходу. За словами педагогів, сьогодні гра є одним з провідних засобів ед'ютейнменту у викладанні теми гуманного та відповідального ставлення до тварин.

Учасники ІІ Всеукраїнського уроку доброти

 

Активні учасники Міжнародного уроку доброти

Активні учасники V Всеукраїнської благодійної акції «Нарру Мяу для Мурчика»

Переможці Всеукраїнського та районного конкурсів "Будка мрії"

Переможці ІІІ Всеукраїнського конкурсу "Гуманне ставлення до тварин"

Активні учасники Всеукраїнської акції "Подарунок для пухнастого"

Переможці Всеукраїнського та Київського фотоконкурсів "Притулок для тварин очима дітей"

Учасники онлайн уроку "Гуру по догляду за тваринами"

Учасники освітньо-виховного проєкту «Від серця до лапок»

Переможці конкурсу "Коцький-сторіс"

Школи, які зібрали допомогу для собак та котів в притулках та школи, які організували екскурсії, щоб відвідати пухнастих

Учасники вікторин та розіграшів

 

І це лише початок приємних сюрпризів для школярів від БФ "Щаслива лапа" та Purina Україна. Далі буде...

Генеральні партнери