Перейти до основного вмісту

Результати проєкту "Біоетика" за І семестр 2020-2021 н. р. в наших автономіях

Результати

За вікном січень, а це означає, що настав час підбивати підсумки по нашому проєкту в автономіях. Тож, поїхали :)

За перший семестр 2020-2021 навчального року педагогами 58 навчальних закладів з 12 регіонів, що мають офіційний статус учасника проєкту, було проведено 894 заняття доброти на тему «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» для 20 476 школярів (в офлайн та онлайн форматах).

Так, до проведення інтерактивних занять вже традиційно долучилися навчальні заклади з таких міст, як: Бахмут, Біла Церква, Вінниця, Добропілля, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Черкаси, Хмельницький.

Окрім цих міст , у минулому семестрі до проєкту долучилися ще такі населені пункти України: м. Жовква (Львівська область); с. Старий Кропивник (Львівська область); с. Миколаївка (Харківська область).

Також, навчальні заклади з усієї України взяли участь у Міжнародному уроці доброти, благодійних акціях «Happy Гав для Сірка» та «Подарунок для Пухнастика», організували власні конкурси, квести, екскурсії до притулків та ветеринарних лікарень, провели фотовиставки та виставки робіт дитячої творчості.

Крім цього, педагоги та представники учнівського самоврядування ініціювали власний збір допомоги для тварин в притулках (поза рамками всеукраїнських благодійних акцій).

Дякуємо колегам-педагогам за співпрацю!

Генеральні партнери