Skip to main content

"ВусоСвято" для хвостатих!

24 жовтня стартував 5-й ювілейний благодійний проєкт від Happy Paw та Мережі магазинів EVA“ВусоСвято”. Мета ініціативи — підтримати безхатніх тварин і забезпечити притулки всім необхідним для комфортної і святкової зимівлі.

 

Кожен зможе допомогти чотирилапим, здійснивши “теплу” мрію пухнастика і подарувавши дрібку турботи. Як долучитись?

  1. Приєднуйтесь гривнею до збору на допомогу тваринам на касі будь-якого магазину мережі EVA. 
  2. Або обирайте подарунки для хвостатих зі святкового списку бажань за посиланням https://teploeva.happypaw.ua/
  3. Залишайте на сайті донати та святкові побажання, щоб онлайн-вішлист трансформувався у реальні подарунки для тварин у притулках.

На зібрані кошти фонд закупить дрова, пічки, будки й інші необхідні товари, які допоможуть тваринам пережити зиму в теплі та комфорті.

"ВусоСвято" триватиме до 6 грудня. Долучайтеся, навіть +1 донат — велика підтримка для 4 лапок у притулку! 

*Офіційні правила проведення ініціативи «ВусоСвято» (надалі —Правила)

1. Загальні положення.

1.1. Організаторами спільної благодійної ініціативи «ВусоСвято» – є Товариство з обмеженою відповідальністю «РУШ», ідентифікаційний код юридичної особи 32007740, місцезнаходження: 49101, м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, б. 6 та Благодійна організація  "Благодійний фонд "Щаслива лапа", ідентифікаційний код юридичної особи  38266276, місцезнаходження: вул. Шота Руставелі, 44, 3 поверх, оф. 7, Київ. (далі по тексту – «Організатори»).

 2. Загальні умови проведення благодійної ініціативи.

2.1. Загальний опис: «ВусоСвято» - спільна благодійна ініціатива ТОВ «РУШ» та БО "Благодійний фонд "Щаслива лапа", яка передбачає для клієнтів Мережі магазинів EVA можливість перевести на касі у магазині будь-яку добровільну суму пожертв на реалізацію мети проєкту «ВусоСвято», а саме на утеплення притулків для тварин.

2.2. Добровільні пожертви мають бути кратні 1 грн, тобто без копійок (1 грн, 7 грн, 10 грн, 30 грн, 50 грн і т.д. без обмеження). Перерахування коштів у чеку відзначається окремою позицією з приміткою «ВусоСвято».

2.3. Оплата може здійснюватися карткою чи готівкою. Оплата подарунковими сертифікатами, електронним гаманцем, бонусами програми лояльності – неможлива. Клієнт НЕ може перерахувати у фонд решту (здачу зі своєї покупки).

2.4. Місце проведення ініціативи: всі магазини мережі EVA (на території України, за винятком: тимчасово окупованих територій, територій, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій  окупації, оточенні (блокуванні), населених пунктів, на територіях яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження).

2.5. Тривалість: з 24.10.2024 р. по 06.12.2024 р. включно. Проєкт може бути достроково завершений або продовжений за рішенням ТОВ «РУШ». 

2.6. Взяти участь в ініціативі мають можливість всі клієнти EVA за бажанням. Навіть якщо клієнт не здійснив у магазині, він все одно має можливість взяти участь у проєкті та перерахувати кошти на проєкт.

2.7. Мінімальна сума внеску: 1 грн. Максимальна сума внеску: необмежена.

2.8. Вказівка про перерозподіл: кожен благодійник/ця, фізична чи юридична особа, який робить внески на користь ініціативи дає свою згоду, що невикористані кошти не підлягають поверненню та можуть бути перерозподілені на потреби в межах проєкту. Кожен благодійник/ця, який робить благодійні внески дає свою згоду, що невикористані кошти не підлягають поверненню та можуть бути перерозподілені на потреби в межах адміністративних витрат.

 

 

    2024-10-23