Skip to main content

Спіріт-Вайт-Ганс - історія одного собаки

Ще одна щаслива історія, цього разу про красеня представника сімейства американських пітбультер'єрів, який за час перебування в нашому притулку змінив три імені.

Ще одна щаслива історія, цього разу про красеня представника сімейства американських пітбультер'єрів, який за час перебування в нашому притулку змінив три імені.

Хоча все розпочиналося не дуже позитивно: цього красивого собаку зовсім випадково знайшов господар одного з наших притулків в місті Бровари. Там пес тинявся в промислових складах, постійно підходив до людей, але багато хто його просто боялися і відганяли. Волонтер Фонду, побачивши пса, не міг просто пройти повз. Як виявилося, Спіріт (так його назвали спочатку), був сильно побитий, все його тіло було вкрите шишками і гематомами.

Відразу ж було прийнято рішення везти собаку у ветеринарну клініку. Там лікар діагностував у Спірита запалення тканин, і якби собака була знайдена трохи пізніше, у неї точно почався б абсцес м'яких тканин. Собаці призначили лікування антибіотиками, і це дуже швидко дало результат, так що Спіриту не довелося переносити операцію. 

Так нашого друга швидко виписали і він відправився до притулку, де перетворився на абсолютно здорового і життєрадісного пса.

Фонд «Happy Paw» почав активні пошуки господарів для цього сильного і гідного пса. На жаль, не з першого, і навіть не з другого разу він знайшов сім'ю. Спершу він потрапив у родину, де прожив усього пару місяців і був змушений знову повернутися до притулку через свій гоноровий характер - він мало не з'їв хазяйську кішку. З другою господинею теж не зрослося. Пес вже виїхав до Рівного, але через деякий час дівчині довелося з'їхати з квартири, і можливості влаштувати собаку не було, так що вже з ім'ям Вайт собака знову повернулася до нас.

Але ми віримо в удачу і сподіваємося, що три - дійсно щасливе число для нашого пітбультер'єра, адже його третя господиня - кінолог, і вона закохалася в нього з першого погляду. Тепер він живе в Києві з Анною і з новим ім'ям Ганс, і відчуває себе впевнено і надійно.

2023-02-10