Skip to main content

Моня: величезна любов великої собаки

Зараз красень Моня живе в теплі і затишку, в новій люблячій і такій довгоочікуваній ним сім'ї. Він випромінює радість і чарівність, а його доброту видно навіть на фотографіях.

Знайомтеся, собака з великої літери «С» - Моня, бордорскій дог. Цей породистий рижик напевно довгий час прожив у родині, але щось спонукало колишніх господарів розлучитися зі своїм улюбленцем, після чого бідолаха Моня опинився на вулиці зовсім один. Важко пояснити вчинок колишніх господарів, адже Моня шалено чарівний і добрий собака, розлучатися з ним надовго - дуже важко. Нам залишається лише зрозуміти їх і пробачити. До того ж, все могло б сумно закінчитися для Моні, якби не господиня нашого притулку, яка знайшла, підібрала його й доглядала деякий час. 

Моня зміцнів і готовий був ощасливити нову сім'ю. І ми розмістили інформацію про цього красеня на сайті, розповіли всім друзям і знайомим, запостили все в соціальних мережах і не встигли набратися терпіння для очікування нових господарів для Моні, як вони вже були в дорозі. Незважаючи на те, що Моня вже дорослий, не взяти його до себе - просто неможливо, адже після знайомства з Монею розлучатися з ним зовсім не хочеться. 

Зараз цей красень живе в теплі і затишку, у новій люблячій сім'ї. Він випромінює радість і чарівливість. І готовий служити своїй новій родині все життя, його доброту видно навіть на фотографіях. І минулий досвід Моні став у нагоді, адже він відмінно знає базові команди, добре знайомий з порядком і чистотою в будинку і, в цілому, дуже розумний і кмітливий пес. Так що нові господарі можуть пишатися таким вихованцем, який вже встиг стати справжнісінькім другом.

2023-02-10