Skip to main content

Історія про те, як Гек потрапив в сім'ю

Сьогодні Гек наповнює позитивом кожен день своєї нової родини. Господарі цілодобово дарують турботу та любовь свому улюбленцю.

Повз таке миле та грайливе цуценя, як Гек, неможливо пройти без посмішки. Справжній підкорювач людських сердець. Ще з дитинства було зрозуміло, що така симпатична крихітка довго у притулку не затримається. Він вже з пелюшок заворожував всіх навколо, коли солодко засинав на руках у господарів притулку. 

Сьогодні він наповнює позитивом кожен день своєї нової родини. Щодня в розкладі Гека заплановані ігри на свіжому повітрі, прогулянки, веселі забави і, звичайно ж відпочинок і міцний сон. До такого розкішного життя господарі підібрали відповідне ім'я - Річард.

Господарі цілодобово дарують турботу та любовь свому улюбленцю. Між іншим, Гек залишається під нашим люблячим наглядом, зв'язок з ним ми ще довго не втрачатимемо, адже Гек не так далеко влаштувався - його прихистив один із співробітників компанії Cheesebanana, улюблена компанія-партнер, яка створила наш супер пупер сайт. Зараз улюбленець живе за Києвом і насолоджується свободою і свіжим повітрям.

Братика Чука ​доля теж не обійшла стороною. Він також знайшов сім'ю і тепер може позмагатися з братом за звання "щасливчик року".

Ми навіть не сумніваємося, що Річард допомагає і надихає своїх нових господарів. А вони в свою чергу віддають свою теплоту і безмежну любов. Ви тільки подивіться, як розкішно влаштувався щасливчик Річард - він навіть засинає з їжею.

2023-02-10