Skip to main content

Як сучасні технології допомогли Юноні знайти домівку

Юнона знайшла свою нову господиню, яка її по-справжньому обожнює.

А ця історія про те, як сучасні технології допомагають милим цуценяткам знайти люблячу родину! 

Тільки уявіть, що ця симпатична блондинка нещодавно жила на вулиці разом зі своїм братиком. У притулок вона потрапила, як і багато інших наших собачок: її просто підкинули і, звичайно ж, господиня притулку, побачивши цих дитинчат, не змогла встояти і забрала їх.

Анфіса - справжня фотомодель, у неї є навіть своє власне портфоліо на сайті Фонду «Happy Paw» з купою чарівних фотографій і це їй дуже знадобилося. На нашому сайті мегазручно переглядати персональні сторінки наших підопічних, там є інформація про кожного собаку Фонду. І от як тільки ми виклали фотографії Анфіси, на неї одразу ж звернули увагу.

Так Анфіса знайшла свою нову господиню, яка її по-справжньому обожнює. Ксюша відразу забрала її з притулку, і несла додому в сумочці, адже Анфіса дуже маленька, і ми думаємо, такою компактною вона і залишиться.

Дівчина назвала цуценя Юнона, і це ім'я їй дійсно підходить! Ксюша нам розповіла, що собачка ДУЖЕ любить ходити з нею на пляж, особливо зариватися в пісок, а також ганяти по всьому березі, борсатися у воді і взагалі, вона дуже весела і життєрадісна дівчинка.

Зараз Юнона - невід'ємна частина Ксюши, вона з'являється на всіх фотографіях поруч зі своєю люблячою господинею. 

А ми дуже раді і за Юнону, і за її господиню, тому що собаки - наші найкращі друзі і ми від них шаленіємо!

2023-02-10