Skip to main content

Щасливий Бертік

Історія про те, як можно змінити життя безпритульного собаки.

Бертік (собака, який чудом вижив в харківському притулку) - життєрадісний та добрий, але, водночас, асоціальний та мовчазний песик. Доля довгий час була суворою до нього, допоки не зіштовхнула його з прекрасною людиною - Оленою (до речі, це мама нашого дизайнера!)



Так як змоги забрати Бертіка не було, вона вирішила взяти його під опіку - стати другом на відстані. Олена часто навідує свого нового друга, приносить йому різну смакоту (бачили б ви, як песик їв смачнющі сирнички!). І знаєте що? За дуже короткий час песик вже набув певної сміливості у спілкуванні з людьми! Відтепер він зустрічає жіночку дзвінким лаєм і махає хвостиком.



Олена мріє, що одного дня вони разом прогуляються на вулиці, а ще краще, якщо він знайде таку бажану родину, яка піклуватиметься про нього.

Друзі, погодьтесь, кожен хоча б раз в житті мріяв про собаку, тому що собака - це вірність та відданість на все життя. Але, на жаль, через певні обставини не кожен може взяти песика додому.

Саме для цього ми створили проект "Опіка", де ви можете взяти

будь-якого песика під опіку. Опіка на відстані - це можливість зробити життя песика кращим! Це як фінансова допомога на утримання песика, так і його соціалізація - прогулянки на свіжому повітрі, навчання різним командам, пошук нової родини собачці.

Зараз 108 людей (мегалюдей!) мають друга на відстані. Їх було більше, але деякі з опікунів знайшли родини своїм підопічним.

Отримати вірного друга - це просто!

Як це зробити? Достатньо перейти за посиланням, обрати собачку з притулку, яку хотіли б опікати та подати заявку. Вам обов'язково зателефонують!

Виникли питання? Дзвоніть +380 67 249 37 10 (Луїза) або пишіть str@happypaw.ua

2023-02-10