Skip to main content

Наша відповідь на наклеп

Сьогодні нас знов намагалися обмовити, звинуватити у непрозорості та нечесності. І ми хотіли б відповісти наступним чином.

По-перше, Благодійний Фонд «Щаслива лапа» фінансується як пожертвами широкого загалу, так і пожертвами засновників Фонду. Відповідно і звітуємо ми перед широким загалом – за ті кошти, які було пожертвувано на конкретні цілі (тобто утримування, лікування собак, тощо). Звітувати ж щодо коштів, які жертвують засновники (з яких оплачується заробітна плата, офіс, реклама, всі адміністративні видатки), – ми не вважаємо за потрібне.

По-друге, звітність. Деталізована звітність Фонду надається Правлінню Фонда, Наглядовій раді (в яку може увійти будь-який постійний благодійник Фонду), а також за запитом кожного окремого благодійника щодо кожної окремої пожертви.

Третє. Ми не звітуємо кожній пересічній людині, яка не зробила в Фонд жодної пожертви, але вважає за потрібне агресивно, грубо, абсолютно неаргументовано та без бажання почути відповідь, обмовляє все те, заради чого ми робимо те, що робимо. Ми не реагуємо на запити в такій тональності принципово.

Наостанок. Задля того, щоб розвіяти сумніви, які могли виникнути у наслідок подібного наклепу, ми запрошуємо абсолютно всіх, у кого є до нас будь-які запитання, в понеділок на такий собі «День відкритих дверей» (взагалі-то ми з радістю чекаємо на всіх наших партнерів та благодійників і друзів у будь-який робочий день). Нагадаємо адресу нашого офісу – Київ, вул.. Госпітальна, 4а. Зверніть увагу – ми з задоволенням надамо відповіді на будь-які конструктивні питання, а ті, хто розраховує на беззмістовну сварку – це не до нас.

2023-02-10