Skip to main content

Закликаємо підписати петицію!

У популярних соціальних мережах десятки тисяч користувачів практично безперешкодно пропагують жорстоке поводження з тваринами. З цим потрібно боротись, почнемо з меншого, але важливого – підпишемо петицію до адміністрацій цих соціальних мереж!

Друзі, переоцінити силу пропаганди складно, інформація, яка оточує нас , впливає прямо або опосередковано на більшість вчинків. І якщо доросла людина, яка сформувала свої етичні уявлення, менше схильний такому вплив , то молоді незміцнілі уми - благодатний грунт. Саме тому Фонд Нарру Paw проводить лекції з гуманного ставлення до тварин у першу чергу для школярів. І ми віримо, що широка пропаганда - один з найефективніших методів вирішення проблеми безпритульних тварин.

Водночас Інтернет наповнений неетичною, часом шокуючою інформацією, яка пропагує жорстоке ставлення до тварин. При цьому адміністрація більшості інтернет-ресурсів крізь пальці дивиться на проблему. Ми пропонуємо всім небайдужим взяти участь у дуже важливій на наш погляд ініціативі і підписати петицію для адміністрації ресурсів Вконтакте, Однокласники і Mail.ru. Мета - (!Не тільки видалення небажаного контенту , але і користувачів, які розміщують такий контент) звернути увагу адміністрації цих сайтів на необхідність прийняття заходів, причому суворих.

Посилання на петицію : http://goo.gl/ZOZTo5


Друзі, разом ми все зможемо!

2023-02-10