Перейти до основного вмісту

У новій родині Міккі живеться дуже добре

За велінням долі Міккі дуже скоро познайомився зі своєї доброю господинею, яка разом з Міккі взяла під опіку і його подружку Сандру.

Важкі випробування випали на долю маленького пухнастого сміливця Міккі. У ранньому віці його залишили одного голодного і на морозі. У це складно повірити, адже Міккі слухняний і відданий красунчик. Дивлячись у його милі очі не хочеться ні на хвилину залишати пса! Неймовірно, але його кинули на вулиці в холодний зимовий вечір. 

Хто знає, що могло трапитися з пухнастиком, якби його вчасно не знайшли волонтери одного з наших притулків. Доправивши песика в тепле укриття, йому швидко вдалося відновити добре самопочуття і активний бойовий дух.

Малюкові приділили максимум турботи і уваги, і незабаром він повернувся в свій звичайний стан, радіючи всьому навколо. 

Напевно, завдяки своєму характеру і чарівності, Міккі в притулку пробув не довго. За велінням долі він скоро познайомився зі своєї доброю господинею, яка разом з Міккі взяла під опіку і його подружку Сандру.

Таким дружним колективом вони живуть і радіють життю. Міккі легко даються будь-які команди, він надійний компаньйон і захисник для своєї нової сім'ї. Незважаючи на свою невелику комплекцію, в маленькому Міккі дивним чином вміщається величезне добре серце і справжній твердий чоловічий характер. 

Оточений жіночою увагою, Міккі фліртує і заграє з усіма гостями своєї господині. А на весь район пухнастик відомий своєю активністью та спритністю.

У новій родині Міккі живеться дуже добре. Він любить грати на галявині і гідно показує себе в командних видах спорту. На Міккі можна завжди розраховувати і покластися, адже навіть при всій своїй мужності і хоробрості, він дуже добродушний і привітний, і з розумінням потурає жіночим капризам.

2013-03-20