Перейти до основного вмісту

Меггі по праву можна вважати щасливицею

При першому ж знайомстві зі своєю майбутньою сім'єю, Меггі зачарувала господарів. Почухавши вперше її за вушком, господарі не змогли розлучитися з малятком і забрали її до себе.

Меггі по праву можна вважати щасливицею. Собака не встигла в повному обсязі відчути всі тяготи самотнього життя на вулиці, адже дуже швидко Меггі помітили волонтери одного з наших притулків і, звичайно ж, відразу забрали з собою.

У притулку цю красуню виходили, відгодували і виховали. Меггі показувала себе як дуже здібна собачка, комунікабельна і чуйна. Добра натура Меггі читається по її ласкавим великим очам. Дивлячись на дівчинку, відразу розумієш, що вона в майбутньому хазяїні насамперед бажає знайти друга. 

Дійсно, хоч дівчинка легко йшла на контакт з іншими собаками і дружила з усіма працівниками та відвідувачами притулку, велике серце маленької тварини весь час чекало справжню сім'ю, на яку вона заслуговувала.

При першому ж знайомстві зі своєю майбутньою сім'єю, Меггі зачарувала господарів. Вона підкупила їх своєю добродушністю, благородністю, грайливістю і привітністю. Почухавши вперше її за вушком, господарі не змогли розлучитися з малятком і забрали її до себе. 

Зараз чорно-біла красуня з цятками на лапках проживає в заміському будинку, як справжня леді. Сім'я дуже піклується про Меггі, проводить з нею багато часу, приділяє максимум уваги і майже не випускає з рук.

Мрія Меггі збулася з надлишком. Адже раніше все, чого вона хотіла - знайти друга, а тепер у неї є повноцінна сім'я.

 

2013-11-09