Перейти до основного вмісту

Вдячність Каштанки безмежна

Доля Каштанки - неймовірна новорічна історія з традиційним щасливим кінцем.

Доля Каштанки - неймовірна новорічна історія з традиційним щасливим кінцем.

31 грудня, напередодні святкування Нового Року, коли весь світ затамувавши подих, проводжав старі негаразди і налаштовувався на краще майбутнє, цю чарівну дівчинку підкинули під ворота притулку, яким опікується наш Фонд.

Залишати своїх домашніх улюбленців - гріх, але для Каштанки ця подія стала початком нового життя. Волонтери нашого притулку не залишилися байдужими, підібрали дівчинку, забезпечивши домівкою, любов'ю і турботою. За час, проведений у Фонді, Каштанка підросла і стала справжньою красунею.

Незабаром доля підкинула Каштанці справжній подарунок і дала найцінніше для цієї дівчинки - люблячу велику сім'ю. 

Вдячність Каштанки безмежна. З новими господарями Каштанка проводить цілий день, розділяючи свою енергетику, піднімаючи настрій і звеселяючи їх.

Каштанка любить увагу. Вона з усіма заграє і з великим задоволенням позує на всі фотокаиери. Крім цього, дівчинка любить лежати на сонечку, грати з м'ячиком і підставляти животик, щоб його чесали.

А господарі цьому тільки раді, вони не відпускають Каштанку ні на хвилину з рук. Адже здобули в цій дівчинці не просто домашнього вихованця, а вірного друга і любляче серце!

2013-03-17