Перейти до основного вмісту

Щаслива історія Чука

Чук, як і передбачалося, виріс собакою середніх розмірів, такий собі зручний варіант, як для квартири, так і для приватного будинку. Зараз він живе в селі, де у нього є купа вільного місця для всіх своїх собачих активностей.

А ось ще одна щаслива історія, героєм якої став славний пес по кличці Чук. Йому пощастило так само, як і його братикові Геку: знайшлися люди, яким була небайдужа доля цих чарівних цуценят. Коли їх знайшли на вулиці, волонтери не могли повірити, що ці маленькі грудочки тепла і радості можуть бути самотніми. Але довго песики у притулку не затрималися, їх швидко забрали до себе прекрасні люди.

До речі, у нас є кумедна історія про те, як Чук добирався в свою нову сім'ю. Допомогти в перевезенні песика з притулку за містом в Київ погодилися дві жінки-волонтера на попутній машині, але вони не врахували того факту, що собак у транспорті закачує. Водій виявився не дуже доброзичливим, і коли така неприємність трапилася з нашим Чуком, чоловік просто висадив жінок з собакою посеред поля, де ще й зв'язок не ловить. Жінки з горем навпіл додзвонилися до господині притулку, яка тут же відправилася на пошуки горе-мандрівників. Все, звичайно ж, обійшлося добре, вся компанія таки дісталася до Києва, де відбулася довгоочікувана зустріч Чука зі своїм новим господарем. 

Чук, як і передбачалося, виріс собакою середніх розмірів, такий собі зручний варіант, як для квартири, так і для приватного будинку. Зараз він живе в селі, де у нього є купа вільного місця для всіх своїх собачих активностей, кожен день пес радує своєю присутністю своїх улюблених господарів, і вони від нього теж в захваті!

2014-04-17