Перейти до основного вмісту

Таксік-Кузя став частиною дружної родини

Кузя дуже змінився, нові господарі серйозно взялися за його зовнішній вигляд: зараз у нього стильна стрижка, крутий нашийник і купа уваги з боку оточуючих, від чого він став ще добрішим.

Безумовно, життя кожної собаки змінюється, коли в її житті з'являється людина. Історія руденького Таксіка дуже зворушлива і не може залишити байдужим нікого, адже вона розповідає, як людина може вплинути на долю кожного барбоса.

Скоріше за все, наш чотирилапий друг опинився на вулиці через жорстоке ставлення своїх колишніх власників: його підкинули на ринок недобросовісні господарі, що не дорожили ним. Звичайно, знайшлися добрі люди, які не залишили бідолаху в біді: годували Таксіка, давали місце, де він міг погрітися. Але не всім подобалася його присутність, і якби вчасно в ситуацію не втрутилася одна з господинь нашого притулку, песика могло вже не стати.

Собачку забрали до притулку, де надали йому елементарну медичну допомогу і він зміг отримати хоч краплю уваги від людей. Таксік відразу ж порозумівся з іншими собаками, веселився і був дуже доброзичливим. Єдине, що його не влаштовувало - це коти, він їх безперервно міг ганяти по притулку цілий день. Інформацію про Таксіка ми розмістили на сайті «Happy Paw», після чого активно зайнялися пошуком господарів для цього чудесного пса.

Тепер нашого песика звуть Кузя, і у нього з'явилася любляча сім'я. Кузя дуже змінився, нові господарі серйозно взялися за його зовнішній вигляд: зараз у нього стильна стрижка, крутий нашийник і купа уваги з боку оточуючих, від чого він став ще добрішим.

2013-06-16