Перейти до основного вмісту

У новій сім'ї у Маї все по-іншому

На нелегку долю Маі випали випробування здоров'ям і ми не могли не допомогти цій красуні. Тепер Мая облаштувалася в новому будинку, вона насолоджується сімейним теплом і затишком.

До нас в притулок Мая потрапила зовсім крихіткою. Мая не встигла навіть перестати сумувати за мамою, з якою, швидше за все, розлучилася не так давно. На нелегку долю Маї випали випробування здоров'ям: вона перехворіла ентеритом, але все ж вижила. Це навіть зробило її ще міцнішою та сильнішою. Хоч вона і дворняжка, її красу нічим не приховаєш, таких милих крихіток не часто можна побачити у притулках. Звичайно ж, ми не могли не допомогти цій красуні, з радістю взяли її під опіку нашого Фонду та одразу ж взялися шукати їй люблячу сім'ю. Це було не важко, адже Маю змогли побачити всі інтернет-користувачі, гості нашого сайту, і звичайно, її нинішні господарі.

Тепер Мая облаштувалася в новій домівці, вона насолоджується сімейним теплом і затишком, і, схоже, зараз така ж життєрадісна, як і її нова маленька господиня. Радість випромінюється з усіх очей і це навіть заряджає позитивом все навколо. Дівчатка дійсно дуже милі і привітні. Ми дуже сподіваємося, що обидві красуні будуть рости по-справжньому щасливими, адже тепер вони знайшли одна одну, а разом, як відомо, не страшні ніякі негаразди і труднощі, разом завжди веселіше.

2014-05-14