Перейти до основного вмісту

Історія про Санда

Хоробрість і мужність проявлялися у Санда ще з дитинства, коли його і, таких же маленьких, побратимів підкинули в наш притулок. Санд мужньо переніс всі труднощі і негаразди, ніби знав, що місце в гарному будинку йому вже заготовлено, потрібно просто трохи почекати. 

Хоробрість і мужність проявлялися у Санда ще з дитинства, коли його і, таких же маленьких, побратимів підкинули в наш притулок. Взяти під своє крило такого красеня нам було тільки в радість. Прямо на очах Санд ставав все кращим і добрішим, в цьому йому допомогли наші дбайливі власники притулку, які відмили, вигодували, підлікували і оточили турботою і любов'ю це кумедне цуценя. 

Санд мужньо переніс всі труднощі і негаразди, ніби знав, що місце в гарному будинку йому вже заготовлено, потрібно просто трохи почекати. І правда, подивіться, якого улюбленця і надійного охоронця, знайшла собі сім’я . Навіть ім'я господарі йому дали таке ж мужнє і благородне - Буран. 

З таким другом можна спати спокійно, адже він завжди буде віддано вартувати не тільки солодкі сни своїх нових господарів, але разом з ними і затишний, тепер такий рідний йому, будинок

2013-08-07