Перейти до основного вмісту

Щаслива історія Семі

Семі потрапила в сім'ю до справжніх собаколюбів, вони прямо таки на руках її носять.

Ви тільки подивіться на цю дитину! Це прекрасне і миле створіння, на ім'я Семі, разом зі своєю подругою підкинули до воріт притулку, а господиня, побачивши їхні білі круглі пузики, не змогла встояти і тут же забрала до себе. На свій вік дівчатка були такими крихітними, і ми знали, що вони будуть компактними собачками, якраз для щасливого життя в міській квартирі. Ми помістили інформацію про собачок на сайті «Happy Paw», і вони дуже швидко сподобалися хорошим людям.

Семі неймовірно весела, життєрадісна і доброзичлива собачка, вона із задоволенням спілкується з людьми. Її оченята не залишають нікого байдужим і ми були впевнені, що життя людей обов'язково зміниться в хорошому розумінні цього слова, якщо вони прихистять таке крихітне створіння.

Семі потрапила в сім'ю до справжніх собаколюбів, вони прямо таки на руках її носять. Нові господарі займаються її вихованням та доглядом, вчать різним командам. Вона стала старше, але в розмірах залишилася такою ж крихіткою, добре поводиться на вулиці при спілкуванні з іншими собаками, і вдома - не бешкетує: не гризе тапки господарів і, взагалі, вона просто подарунок!

2013-11-11