Перейти до основного вмісту

Макс вже звикає до нової домівки!

Коли Макс потрапив в наш притулок, бідолаха лякався кожного шороху і різкого руху, і ось, минуло зовсім небагато часу, і Макс вже освоюється в новому дворі, звикає до своїх нових господарів, даруючи їм радість, веселощі та вдачу, щенячу безпосередність і цікавість до всього нового.

Можна тільки уявити, скільки всього довелося пережити цьому маленькому песику. Коли Макс потрапив в наш притулок, бідолаха лякався кожного шороху і різкого руху, забивався в куточок вольєра і довго не виходив. Але турбота і час зробили свою справу, цуценя стало все більше і більше довіряти людям, він потроху роззнайомився з усіма собаками, активно з ними спілкувався.

Майбутні господарі Макса шукали собі собаку середніх розмірів, не дуже дорослу, і наткнулися на сайт Фонду «Happy Paw», де було розміщено оголошення про нашого красеня. Уже тоді, переглядаючи фотографії Макса, вони вирішили, що заберуть його до себе додому.

І ось, минуло зовсім небагато часу, і Макс вже освоюється в новому дворі, звикає до своїх нових господарів, даруючи їм радість, веселощі та вдачу, щенячу безпосередність і цікавість до всього нового.

Люди подарували цьому песику новий дім, а він в свою чергу нескінченно відданий своїм господарям, готовий їх захищати і охороняти, і це просто чудово!

2013-05-17