Перейти до основного вмісту

Щаслива історія про Сандру

Крихітку дуже швидко прихистила турботлива господиня, яка не просто з розумінням поставилася до тяжкої долі собаки, а й подарувала Сандрі материнську ласку.

Історія Сандри сумна і так схожа на долі тисячі інших собак, що втритили домівку. Пухнасте малятко залишили одну на вулиці. У холоді і голоді жила Сандра до щасливого дня зустрічі з нашим волонтером.

Дівчинка відразу потягнулася до волонтера, який відвів її в притулок і познайомив з колективом. Сандру обігріли, вигодували, вилікували, обдарували турботою і теплотою. У відповідь волохате малятко подарувало ласку людям і не залишала байдужим нікого, хто так чи інакше був причетний до її виховання. 

Але собачка явно претендувала на особливу увагу до себе, їй не вистачало любові від справжньої господині чи господаря.

На щастя, хороші новини не змусили себе довго чекати. Крихітку дуже швидко прихистила турботлива господиня, яка не просто з розумінням поставилася до тяжкої долі собаки, а й подарувала Сандрі материнську ласку. І щоб собака не нудьгувала за своїм другом Міккі, господиня взяла до себе і його.

Повна гармонія, взаєморозуміння і взаємоповага - ось основа відносин Сандри та її власниці. Вони не відходять одна від одної ні на хвилину. І в сніг, і в спеку, і в дощик проливний вони разом радіють будь-якій погоді. Кращі подружки, що ми ще можемо додати. Але без пліток і інтриг. Сандра з господинею довіряють одна одніц найпотаємніші секрети. Пухнастому малятку можна довіряти, - каже господиня, - вона нікому не прогавкается.

2013-03-20