Перейти до основного вмісту

Чаккі і Чаппі. Одна собака добре, а дві - краще

Чаккі і Чаппі, як інь і ян, - дві протилежності, хоча вони обидві дуже добрі собаки з щасливою долею.

Коли у нас забирають з притулку собаку, ми цьому нескінченно радіємо. Але коли таких чотириногих щасливчиків виявляється двоє - нашому щастю немає меж! 

Так сталося з нашими красунями, одна на іншу не схожими. Чаккі і Чаппі, як інь і ян, - дві протилежності, хоча вони обидві дуже добрі собаки.

Чаккі має незвичайну зовнішність, чим привертає загальну увагу: у неї нестандартної форми стирчать вушка, які надають їй кумедний вигляд, і чорна шерсть, що переливається на сонці. Поглянувши на неї, просто не можливо не посміхнутися! Ця собачулька активна і товариська, вона є всюди, а її цікавості немає меж.

Чаппі, не дивлячись на те, що вона жила вулиці і їй доводилося досить важко, має ласкавий характер, вона слухняна, а ще дуже симпатична дівчинка! У неї незвичайне забарвлення шерсті. Як сказано в її описі, цей колір нагадує каву з молоком.

Ось такі дві панянки сподобалися чоловікові, який шукав собак для служби в заміському будинку. Він звернувся в наш Фонд за допомогою і ми знайшли собачок, які йому підійшли ідеально. 

І він ні на хвилину не пошкодував про свій вибір: обидві дівчинки дуже розумні і віддано охороняють хазяйський будинок. Чаккі і Чаппі між собою прекрасно ладнають, часом не проти подуріти і побігати по двору. Загалом, все у них добре. 

Як кажуть, одна собака добре, а дві - краще!

2014-03-15