Перейти до основного вмісту

«Рекомендації з великим серцем»

Інтерактивна благодійна акція 

Інтерактивна благодійна акція «Рекомендації з великим серцем»

Залучення громадськості до вирішення проблеми безпритульних тварин є одним із пріорітетних напрямків діяльності нашого Фонду. Із цих міркувань благодійний фонд Happy Paw та дружній сервіс PetAdvisor оголошують проведення спільної благодійної акції «Рекомендації з великим серцем». З 8 по 27 грудня 2015 року на сайті https://petadvisor.in.ua власники домашніх улюбленців матимуть можливість залишити відгук одній із ветеринарних клінік свого міста. За кожну рекомендацію або скаргу організатори нараховуватимуть суму 10 гривень для придбання корму у притулки для бездомних тварин.

Акція проходитиме в 5-ти містах: Києві, Львові, Дніпропетровську, Харкові та Одесі.

Тема допомоги безпритульним тваринам в Україні, на жаль, залишається в центрі уваги лише окремих громадських організацій та фондів. З метою поширення інформації про потреби притулків для тварин, команда нашого Фонду підтримала ініціативу ресурсу PetAdvisor  у проведенні інтерактивної благодійної акції в найбільших містах України.

Головна задача даної акції: привернути увагу відвідувачів сайту – аудиторію власників домашніх улюбленців, до теми захисту безпритульних тварин. На думку організаторів, кожен турботливий власник тварини неодноразово звертався за допомогою до ветеринарних лікарів та може залишити відповідний відгук. За кожен надісланий відгук проектна команда сайту, буде перераховувати суму в 10 гривень для придбання корму у притулки міста, в якому знаходиться згадана ветеринарна клініка або кабінет.

Благодійний фонд Happy Paw виступає в ролі координатора даної акції та займається питаннями комунікації з притулками. Після завершення акції, в кожному з міст буде обрано один притулок, якому буде корм.

Проведення благодійної акції «Рекомендації з великим серцем» допоможе зібрати матеріальну допомогу, а також сприятиме поширенню інформації про існуючі притулки для безпритульних тварин та їх потреби.

Для того, щоб долучитись до акції, необхідно:

1. Знайти в каталозі ветеринарну клініку або кабінет, послугами якої Ви мали можливість користуватись;

2. Залишити власний відгук.

За кожен відгук, розміщений на сайті під час проведення акції, організатори будуть нараховувати 10 гривень. По завершенні акції на загальну суму допомоги будуть закуплені товари для потреб притулків для тварин. На сторінці обраної ветклініки або кабінету буде зараховуватись лише один відгук від одного користувача. З детальними умовами акції можна ознайомитись тут.

Акція проходить в наступних містах: Київ, Львів, Дніпропетровськ, Харків та Одеса.

Притулки, яким буде нараховуватись допомога будуть визначені по завершенні акції.

Координацію та комунікаційну підтримку акції забезпечує благодійний фонд Happy Paw.

Ваш відгук – це можливість допомогти тваринам, які потребують особливої опіки

Інформація про організаторів:

PetAdvisor (https://petadvisor.in.ua) – електронний каталог закладів ветеринарної медицини та он-лайн книга скарг і рекомендацій.

Контактна особа: Дмитро Ткач (+38-097-714-83-73, e-mail: petadvisor.in.ua@gmail.com)

Happy Paw (http://happypaw.ua/) – благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам, який співпрацює із притулками у найбільших містах України, організовує просвітницькі проекти на тему гуманного ставлення до тварин та сприяє пошуку чотирилапих, які загубились.

Контактна особа: Адріана Борщовецька (+38-067-537-55-46, e-mail: pr@happypaw.ua)

2015-12-08