Перейти до основного вмісту

Спільні проєкти з Varus

Раді поділитись чудовими результатами співпраці з компанією Varus, завдяки чому ще більше тваринок у притулках стали ситими і здоровими.

Минулої осені в рамках участі у благодійному марафоні на dobro.ua, заручившись підтримкою наших неймовірно крутих фандрайзерів, ми поставили важливу ціль - нагодувати якомога більше хвостиків у притулках "Бест френдс та "Манана".

І саме завдяки підтримці таких партнерів як компанія Varus та інших фандрайзерів песики із притулку «Манана» тішаться смачним подарункам. Для гавчиків із цього притулку було закуплено та передано 42 мішки корму, а для собачок із притулку «Бест френдс» - 48 мішків.

Ми неймовірно вдячні Олегу Спіріну, який представляв Varus як фандрайзер нашого фонду в рамках цього проєкту.

Дякуємо за ситих і щасливих песиків.

Окрім цього, також минулого року компанія Varus запустила додаток «Звірокуб VARUS». Партнери так описували цей проєкт: "Завантажуй додаток «Звірокуб VARUS». Привітайся зі своїм улюбленцем і піклуйся про нього щодня. Коли звірятко стане дорослим, його можна буде відпустити у самостійне життя до віртуальних джунглів і завести собі нове.

Ти піклуєшся про віртуальних звіряток, а ми допомагаємо реальним хвостатим. Після завершення акції «Звірокуб» VARUS виділить 100000 гривень до фонду Happy Paw на проект з вакцинації безпритульних тварин".

І вже у січні завдяки партнерам ми змогли придбати 694 вакцини для котиків і песиків та передати їх 7 притулкам по всій Україні:

  • ·ГО "Київське товариство захисту тварин"
  • ·ГО Черкаське міське тов. захисту тварин «Друг»
  • ·БО "БФ "Дім Сірка"
  • ·ГО Сумське товариство захисту тварин
  • ·Кохані Безхатченки Кременчук
  • ·ГО "ПО ЗАХИСТУ ПРАВ ТВАРИН "ДАЙ ЛАПУ, ДРУЖЕ"
  • ·Кіровоградська МГОЗ тварин "Бім"

"Бім"

Гостомельський притулок

"Дай лапу, друже"

Сумське товариство захисту тварин

Вакцинація чотирилапих, особливо у притулках, є надзвичайно важливою, щоб врятувати хвостиків від смертельно небезпечних хвороб та подарувати довге і щасливе життя. Дякуємо компанії Varus за цю важливу допомогу і чудову співпрацю. Сподіваємось, що далі буде.

2021-01-26