Перейти до основного вмісту

ІІІ Всеукраїнський урок доброти

Анонс

Запрошуємо навчальні заклади України 5-6 жовтня 2020 року вже традиційно долучитись до проведення Всеукраїнського уроку доброти про гуманне ставлення до тварин ​присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин.

Захід може бути проведений як в очному, так і онлайн форматі. Безкоштовні матеріали для проведення уроку (в тому числі готові онлайн уроки, конспекти інтерактивних занять, квесту, просвітницько-виховного заходу та ін.) викладені на сайті Фонду – тут. Методичні матеріали постійно доповнюються та оновлюються, тож радимо слідкувати за змінами на сайті.

ІІІ Всеукраїнський урок доброти традиціно проходитиме за підтримки МОН України

 

 

Фонд закликає не приносити/приводити на уроки доброти тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим! Дбайте про здоров'я ваших чотирилапих друзів!

Після проведення уроку доброти просимо надіслати на електронну пошту bioetika@happypaw.ua до 8 жовтня наступну інформацію:
• назва навчального закладу;
• область, місто;
• кількість проведених «уроків доброти»;
• фотографії процесу проведення (по 1 фото з кожного класу).

Якщо ваш навчальний заклад має бажання не лише долучитись до проведення «ІІІ Всеукраїнського уроку доброти», але й хоче отримати електронний сертифікат учасника, то необхідно:

1. Заповнити заявку за посиланням (до 06.10.20 р.) – тут

! Звертаємо Вашу увагу, що від одного закладу освіти подається одна заявка (в якій вказується кількість запланованих уроків).

Після заповнення заявки на вказану Вами електронну пошту має надійти копія Ваших відповідей. Якщо Ви не отримали такий лист протягом декількох годин, то заповніть заявку ще раз.

2. Провести «урок доброти» 5-6 жовтня 2020 року (в очному або онлайн форматі).

3. Процес проведення кожного «уроку доброти» необхідно сфотографувати та надіслати до 8 жовтня 2020 року на електронну адресу bioetika@happypaw.ua (1 урок – 1 фото).

Фотографії мають бути гарної якості, на фото має бути видно, що проходить саме «урок доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (собак, котів та інших домашніх улюбленців). Бажано, щоб на дошці було написано: дата, назва міста, назва школи, тема уроку (наприклад: 5 жовтня 2020 року, м. Київ, Київська інженерна гімназія, ІІІ Всеукраїнський урок доброти).

 

Якщо урок доброти проводитиметься в онлайн режимі, то слід надіслати фотографії у одному із викладених нижче форматах:

 

 

Не потрібно вставляти фотографії у текстовий документ Word, просто прикріпіть їх до листа.

В листі з фотографіями мають бути зазначені: назва навчального закладу, місто, кількість проведених уроків (відповідно до кількості фото).

 

*У разі якщо фотографії будуть надіслані невчасно, або у листі будуть відсутні дані про заклад освіти, організатори залишають за собою право не надсилати навчальному закладу електронний сертифікат учасника.

4. З метою закріплення отриманої на занятті інформації пропонуємо Вам також ознайомити дітей з оповіданням «Біла мисочка в блакитний горошок». Оповідання можна завантажити за посиланням – goo.gl/kTBoVP

    За додатковою інформацією звертайтесь зе тел. (067) 658 80 20, (044) 290 03 29 - Ельвіна Москалик, менеджер проекту «Біоетика» БО «БФ «Щаслива лапа».

    Якщо ви бажаєте і надалі брати участь у Всеукраїнських акціях та конкурсах, організованих Благодійним фондом «Щаслива лапа», долучайтесь до нашої сторінки у facebook – https://www.facebook.com/HappyPawFund/.

    Шановні педагоги, ми дуже хочемо, щоб якомога більше дітей з різних країн дізнались про правила поведінки з тваринами, тому, якщо ви маєте знайомих педагогів за кордоном, долучайте їх до "уроків доброти". Зробимо наш урок Міжнародним!

    Участь в Уроці вже підтвердили навчальні заклади з Латвії, Канади, Грузії, Туреччини та Білорусії.

    Дякуємо за Вашу небайдужість до питання виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин!

    Разом ми робимо цей світ кращим!

    Генеральні партнери