Перейти до основного вмісту

Рижик теперь сім'янин

Коли Рижик дивиться на Вас, здається, він не просто розуміє Ваші слова і настрій, він мило посміхається у відповідь. Його нова господиня розділила з ним дах над головою, ковдру і холодильник.

Маленький пухнастий пес Рижик потрапив в один з наших притулків в один з похмурих сірих днів. Погода не радувала ні душу, ні око, працівники притулку були засмучені і чекали хороших новин. 

Така новина в особі Рижика не змусила себе чекати. З перших секунд, коли він з'явився у нас, песик осяяв всіх теплотою і хорошим настроєм. Завдяки своєму гарному сонячньому забарвленню, просто дивитися на красунчика було істинним задоволенням. А енергетика, яку він випромінює, зігрівала серце.

Про долю чотирилапого відомо небагато. Тільки те, що раніше йому не особливо щастило на людську увагу. У притулку ми постаралися максимально заповнити цей дефіцит. Дуже скоро Рижик почав відчувати себе комфортно, соціалізуватися і емоційно отямився після потрясінь. 

Через короткий термін, вже не тільки його руда красива шерсть заблищала, його очі почали виблискувати і іскритися від щастя і вдячності.

Коли Рижик дивиться на Вас, здається, він не просто розуміє Ваші слова і настрій, він мило посміхається у відповідь. Малюк сміливець і пустун, а завдяки своїй комунікабельності і людинолюбству дуже швидко знайшов новий дім. 

Нова господиня розділила з ним дах над головою, ковдру і холодильник. Адже потрібно зізнатися, Рижик любить комфорт і тепло, м'яку пухову постільну білизну і смачно поїсти. Ось такий от гурман з вишуканим смаком і нестандартними уподобаннями мешкає в душі шляхетного Рижика. Але господиня не скаржиться, навпаки, вона рада бачити в Рижику віддушину і спілкуватися з ним зовсім як з людиною.

2013-04-19