Перейти до основного вмісту

Щасливиця Тіна та її нова сім'я

Справжнім подарунком Тіна стала не тільки для нашого Фонду, а й для своїх нових господарів.

Тіночка потрапила до нас в притулок не сама, її нам підкинули. Але дивлячись на цю красуню, можна сміливо сказати, що це скоріше подарунок долі. Виявилося, що справжнім подарунком Тіна стала не тільки для нас, але і для своїх нових господарів, адже забрали вони її якраз після 8-го березня, свята всіх жінок, свята кохання і весни. І ми такі раді, що змогли допомогли ще одній сім'ї знайти свого улюбленця. Так свято оселилося у вигляді цієї життєрадісної кокетки в новому будинку. Ми щиро сподіваємося, що завдяки Тіні свято запанує тут назавжди.

Але на цьому щаслива історія тільки бере свій початок. Тіну, помістили в домашню атмосферу тепла і благополуччя, полікували, обігріли, дали притулок, поступово адаптували до нового щасливого життя. Тепер вона знає всі приємності життя з людьми, розуміє різницю між життям на вулиці і життям в приємному і затишному будинку. Нова сім'я її шалено любить, незважаючи на непростий характер цієї капризулі. Господиня зізнається, що Тіна буває часом дуже норовлива. Але це ще раз говорить нам про те, що кожна собака унікальна.

Як і люди, собака має свій характер і принципи. Що вже говорити про собак, які були бездомними в минулому. Кожна з них вже встигла отримати великий, на жаль, негативний, життєвий досвід. Але є такі щасливці, як Тіна. Тепер у неї нова сторінка в біографії і ми вже встигли переконатися, що її життя явно поліпшується з кожним днем, тому так радіємо її успіхам.

2014-03-09