Перейти до основного вмісту

Ская - справжній подарунок долі

Ская знайшла те, на що заслуговувала ще з самого народження. Сьогодні ця красуня живе в теплому і затишному будинку.

Ская - крихітка, яка народжена була ощасливити добру, міцну та дружню сім'ю. Але шлях до щастя був не малим. Спочатку малятко лабрадора подарували жінці, зробивши по-справжньому чудовий подарунок на 8 березня, але новоспечена господиня не оцінила всю красу і незрівнянність Скаі. Хазяйка зателефонувала до нас в Фонд і попросила забрати собаку до притулку. 

З першого ж погляду на Скаю, нам стало ясно, що їй у притулку не місце, вона здатна на більше. Така породиста красуня, з легкістю може наглядати за дітьми, охороняти своє житло, бути вірним і добрим другом, любити і тішити своїх господарів, але ніяк не просиджувати своє життя в сірій клітці притулку.

Минув час і Ская все ж знайшла те, на що заслуговувала ще з самого народження. Як тільки-но її фотографії потрапили до інтернет простору, з’явилися купа небайдужих, готових дбати про Скаю, людей. Нашим завданням було віддати Скаю в найтурботливішу родину. І ми виконали його на всі 100%.

Сьогодні ця симпатяга живе в теплому і затишному будинку. Подивіться, як чудово виглядає Ская з її новою господинею, схоже, що господиня її ні за що не відпустить. У прямому сенсі слова - вона готова носити Скаю на руках. Ось це справжня взаємна любов, нам залишається тільки порадіти тому, що народилася нова міцна і така гарна сім'я.

2013-03-13