Перейти до основного вмісту

Від бродяги Барсика до улюбленця Боню

Історія Барсіка починалася не так чарівливо і життєрадісно, як хотілося б, але сьогодні у нього нове життя, новий будинок і нове гарне і благородне ім'я - Боня.

Історія Барсіка починалася не так чарівливо і життєрадісно, як хотілося б. Незважаючи на незвично гарну зовнішність, рідкісне забарвлення і дуже добрі оченята, господарі викинули маленьке цуценятко на звалище, тому що собака часто хворіла, і вони його не хотіли лікувати. Але вдача цього крихітку-сміливця не покинула. Барсіка знайшла і прихистила волонтер Благодійного Фонду «Happy Paw», саме завдяки їй Барсик одужав, отримав свій шанс на щасливе життя в сім’ї і знову зміг довіряти людям. 

Сьогодні Барсік повністю здоровий. У нього нове життя, новий будинок і нове красиве і благородне ім'я - Боня. Він сильний, витривалий і сміливий пес, який вважає своїм обов'язком захищати і оберігати улюблених і близьких йому людей, на щастя, таких навколо нього тепер дуже багато. 

Боня живе у великій і по-справжньому дружній родині. Цей здоровань оточений тепер турботою і радістю. До незнайомих Боня ще придивляється, але як тільки зрозуміє, що Ви «своя» людина, подарує Вам величезну порцію доброти і ласки. 

Боня ділитися своєю доброзичливістю, і проявляє справжнісіньку собачу відданість, а якщо придивитися уважніше до фотографій, то можна навіть помітити його чарівну посмішку.

2013-05-17