Перейти до основного вмісту

Новий дiм для Льоліка

Льолік - це маленька собака з великим серцем. Він знає що таке питання життя і смерті з власного досвіду.

Льолік – це маленька собака з великим серцем. Він знає що таке питання життя і смерті з власного досвіду. Коли минулої холодної та нещадної зими він опинився на вулиці, залишалося вірити тільки в новорічне диво, адже Льолік вже почав всерйоз замерзати і міг у будь-яку хвилину заснути і не прокинутися. Але диво сталося. Ольга Спектор, засновник нашого Фонду, побачила бідолаху Льоліка з його братиком  Боліком і забрала їх. Тим самим врятувала собак від страшних морозів і лютої смерті. Щасливчиків помістили в клініку, де вони прийшли до тями, відігрілися і отримали шанс потрапити в добрі руки.  

Страждання Льоліка на цьому, на жаль, не зовсім закінчилися, у нього були проблеми з печінкою, тому він пройшов курс спеціального лікування. Зараз Льолік повністю здоровий. Ми, безумовно, за нього щиро радіємо.

Сьогодні він посміливішав і подає голос, захищаючи свій новий будинок, але при цьому все ж залишається привітним, вихованим  і доброзичливим собакою. Окрім люблячих хазяїв у Льоліка з'явився прекрасний друг - німецька вівчарка, з яким вони тепер нерозлучні.

Роздолля і любов його нових господарів зовсім не розбестили Льоліка, навпаки, його віра в людей і в те, що вони можуть проявляти добро по відношенню до нього тільки посилилася.

Історія Льоліка показала нам, що навіть коли шанси на удачу зовсім малі, не потрібно впадати у відчай, допомога обов'язково прийде, особливо, якщо в нашій країні кількість небайдужих людей буде тільки збільшуватися. 

Між іншим, Болік, брат Льоліка, все ще відданно чекає на свій щасливий час, коли домой його забере добра та любляча сім'я, якій він зможе подарувати любов і ласку. 

2014-06-13