Перейти до основного вмісту

Джессі знову щаслива!

Життєві труднощі тільки зміцнили зв'язок Джесі і її нових господарів. Адже поборів їх, сім'я знайшла гармонію і благополуччя. Зараз Джессі по-справжньому улюблениця.

Історія Джессі - це яскравий приклад історії з Хеппі Ендом. На чутливі та беззахисні лапки Джессі лягло багато невдач і негараздів. Після трагедії, яка трапилася в її колишній сім'ї - смерть її господаря, Джессі стала нікому не потрібна. У це навіть важко повірити, дивлячись на неї. Але, помістивши інформацію про Джессі на нашому сайті Happy Paw, з нею змогли віддалено познайомиться всі бажаючі, і незабаром вона знайшла свій родинний затишок в новій домівці. 

Хоча навіть після того як Джессі відчула атмосферу новосілля і любов нової родини, вона не переставала сумувати і дуже важко переживала розлуку з колишнім господарем, їй дуже важко було залишатися наодинці. Така вірність варта того, щоб собаку любили та цінували на належному рівні. 

Нові господарі також болісно переживали кожну їх розтавання з Джессі і не хотіли залишати її на самоті довгий час. Тим більше побороти журбу собаці вдавалося тільки після серйозних пошкоджень квартири. Вона розбивала предмети, гризла меблі та двері, постійно вила. Але господарі розуміюче співчували бідоласі і терпляче чекали, коли все налагодиться. Вони не впадали у відчай і продовжували доглядати за собакою навіть тоді, коли з'ясувалося, що у неї ще й неприємна алергія від поганого харчування. 

Напевно, життєві труднощі тільки зміцнили їх зв'язок. Адже здолавши їх, сім'я знайшла гармонію та благополуччя. Зараз Джессі справжня улюблениця в сім’ї. Вона активна, привітна і дуже ініціативна в спілкуванні з людьми.

2013-04-27