Перейти до основного вмісту

Тепер у нашого красеня Харта є любляча сім'я

Про цю історію можна знімати фільм!

Про цю історію можна знімати фільм!

Коли від собаки відмовляються її господарі, не важливо, яка була на то причина, - це дуже складно і завжди сумно, особливо для чотириногих. Історія про величного пса Харта породи кане корсо, на жаль, теж має сумні моменти.

Харт жив у родині разом зі своєю мамою. Але, на жаль, господарі були змушені покинути нашу країну і виїхати за кордон. Звичайно, вони дуже переживали за долю песика і досить довго намагалися знайти йому будинок, але не змогли. На допомогу прийшов наш Фонд, ми забрали його до притулку і дуже швидко почали шукати йому нових господарів, адже для кожної собаки залишитися одному - це дуже великий стрес. 

Хоч Харту було лише рік, коли він потрапив в один з наших притулків, він був уже досить великих розмірів, що властиво його породі. Майбутні господарі знайшли оголошення на сайті «Happy Paw» і їм відразу ж сподобався наш пес. Господарі дуже зраділи, адже шукали справжнього охоронця свого будинку, а Харт був саме тією собакою.

У новій родині йому дуже добре і комфортно, він швидко звик до нових господарів і просто обожнює спати біля їхнього ліжка ночами. Улюблене заняття Харта: рити землю, гризти кістки і валяться на дивані, поки не бачать господарі. Він прекрасно ладнає з сусідськими собаками, і взагалі, за маскою грізного пса ховається великий щеня, готовий бігати за своїм хвостом до упаду, ганяти котів і облизувати з ніг до голови своїх улюблених господарів!

 

2013-12-13