Перейти до основного вмісту

Боніфацій знайшов сім'ю!

Боніфацій був зовсім крихітним цуценятком, коли потрапив в один з притулків Фонду «Happy Paw», але тепер у нього є справжня сім'я!

Боніфацій був зовсім крихітним цуценятком, коли потрапив в один з притулків Фонду «Happy Paw». Як і багатьох собак з наших притулків, цього малюка підібрали на вулиці наші волонтери. Співробітники Фонду не могли намилуватися його звисаючими вушками, маленькими очинятами і мокрим носом-гудзиком. У песика дуже гарний окрас, як у вівчарки і пухнасті лапки. Загалом, не щеня, а суцільні милості. 

Звичайно, ми відразу ж помістили оголошення про це чудо на нашому сайті, сподіваючись на швидку реакцію небайдужих людей. І ось, минуло зовсім небагато часу, і на порозі притулку з'явився майбутній господар нашого цуценятка. Їх зустріч не описати словами: молодий чоловік просто світився від щастя, а пес скажено виляв хвостом і стрибав. Щеня в той же день відправився в новий будинок, всю дорогу лежав на руках у свого нового господаря, скрутившись клубочком.

Боніфацій подорослішав, але не став дуже великим, зате щетиніста мордочка робить його серйозним псом, з яким краще не жартувати, його вуха, що стирчать в різні боки, завжди напоготові - він став відмінним охоронцем, не дивлячись на свої розміри. Цей пес готовий служити до кінця життя, а господар прикладає всі зусилля, щоб він прожив її яскраво і насичено!

2014-02-22