Перейти до основного вмісту

Ольга Спектор - герой нашого часу!

В рамках проекту «Герої нашого часу» журнал «Фокус» взяв інтерв'ю у нашої Ольги Спектор

Журнал «Фокус» в рамках свого проекту «Герої нашого часу» розповів про засновниці нашого фонду Ользі Спектор. Інтерв'ю дуже цікаве, змістовне і важливе.

Кілька уривків:

"Перші труднощі, з якими ми зіткнулися - погана законодавча база. Те, як регулюється робота притулків, волонтерів. В сучасних реаліях багато законів застаріли чи просто погано продумані. Слабка участь влади у вирішенні проблеми - це теж дуже засмучувало. Коли команда була невеликою, було особливо тяжко вирішити деякі моменти. Але найважче боротися зі стереотипами. Стереотипи стосовно собак взагалі і бездомних зокрема. Стереотипи стосовно благодійності як такої і благодійних фондів зокрема. У нашого народу накопичено такий багаж негативного досвіду, що багато хто просто не вірить, що хтось може займатися благодійністю не заради вигоди, а щоб дійсно допомогти! "

"Поки ми працюємо тільки в Києві і трошки в області. Потрібно виходити на всеукраїнський рівень, тим більше досвід накопичено вже достатній. Я відчуваю, що протягом декількох років ми точно будемо допомагати скрізь. І чекаю цього з нетерпінням! Буквально в червні-липні плануємо дві масштабні рекламні кампанії, одна з них - всеукраїнська про систему пошуку зниклих собак. Це і буде нашим першим серйозним кроком за межі Києва "

А повністю прочитати інтервью можна тут.

2014-04-18